Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Συνεργασία με ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ

Την συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοίνωσε, το Ιατρικό Αθηνών.

Ιατρικό: Συνεργασία με ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ
Την συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.), με σκοπό την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της Α1 κατηγορίας και των προστατευομένων μελών τους σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας, γνωστοποίησε σε συνέντευξη τύπου η La Vie Assurance, ασφαλιστική εταιρία του oμίλου Ιατρικού Αθηνών.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της LA VIE, κ. Αντώνης Καραβασίλης, ενώ από την πλευρά του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. οι κ.κ. Ιωάννης Γρανίτσας, Γενικός Γραμματέας και Παναγιώτης Αλεξανδρής, Ταμείας και από τον Π.Σ.Α.Κ. ο Πρόεδρος, κ. Φραγκίσκος Aλβέρτης.

Ο κ. Β. Αποστολόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι με την συμφωνία που υπεγράφη, ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών αγκαλιάζει τη μεγάλη οικογένεια των καλαθοσφαιριστών, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες υγείας σε αυτούς και τις οικογένειές τους. ”Είναι μεγάλη η τιμή για εμάς αλλά και τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνουμε, όμως με το επιστημονικό δυναμικό και την υποδομή που διαθέτουμε πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στο σημαντικό αυτό έργο. Άλλωστε είναι προφανές, ότι για τους ίδιους λόγους η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 ανέθεσε στον Όμιλό μας την παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε αυτούς”.

Ο κ. Α. Καραβασίλης αναφέρθηκε στις παροχές που θα λαμβάνουν οι καλαθοσφαιριστές και οι οικογένειές τους, οι οποίες συνοψίζονται, στη κάλυψη του συνόλου των νοσοκομειακών εξόδων σε μονόκλινο δωμάτιο με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης 30.000 ευρώ σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, στην απεριόριστη χρήση των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με πλήρη κάλυψη των ιατρικών επισκέψεων στους εφημερεύοντες ιατρούς και των διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις για τις περιοχές εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης, σε επιλεγμένους ιατρούς και διαγνωστικά εργαστήρια του δικτύου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της LA VIE, φυσικοθεραπείες και επίδομα τοκετού στις συζύγους των καλαθοσφαιριστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v