Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica: Με 3,91% ο κ. Βέττας μετά τη συγχώνευση

Στο 3,91% από 5% διαμορφώθηκε το ποσοστό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου του διευθύνοντα συμβούλου της Attica κ. Πέτρου Βέττα, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης των Blue Star και Superfast Ferries.

Attica: Με 3,91% ο κ. Βέττας μετά τη συγχώνευση
Στο 3,91% από 5% διαμορφώθηκε το ποσοστό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου του διευθύνοντα συμβούλου της Attica κ. Πέτρου Βέττα, το οποίο ελέγχει μέσω της εταιρίας Sivet Holding, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης των Blue Star και Superfast Ferries.

Εξάλλου, η  Attica ανακοίνωσε  τον αριθμό των νέων μετοχών που πιστώθηκαν στις μερίδες των υπόχρεων προσώπων της εταιρίας στις 2/1/2009, κατόπιν της συγχώνευσης της Blue Star και της κατά 100% θυγατρικής της Superfast Ferries.

Αναλυτικότερα:

*Στη Sivet Holding, νομικό πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Πέτρο Βέττα, 7.868 μετοχές, στον κ. Ιωάννη Κρητικό, Group CFO, 2.674 μετοχές.

*Στη MIG Shipping, νομικό πρόσωπο που δύναται να θεωρηθεί ότι έχει στενό δεσμό με τον αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, 23.824.018 μετοχές.

*Στη MIG, νομικό πρόσωπο που δύναται να θεωρηθεί ότι έχει στενό δεσμό με τον αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, 4.404.486 μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v