Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε 24ωρη απεργία προχωρά στις 8/1 η ΟΜΕ-ΟΤΕ

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου προχωρά η ΟΜΕ-ΟΤΕ, αντιδρώντας στην είσοδο της Deutsche Telekom στον οργανισμό αλλά και στο κλείσιμο 120 καταστημάτων.

Σε 24ωρη απεργία προχωρά στις 8/1 η ΟΜΕ-ΟΤΕ
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου προχωρά η ΟΜΕ-ΟΤΕ, αντιδρώντας στην είσοδο της Deutsche Telekom στον οργανισμό αλλά και στο κλείσιμο 120 καταστημάτων.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ σημειώνει: "Η Διοίκηση του ΟΤΕ στις 8/1/09 προγραμμάτισε, μετά από αίτημα της Deutsche Telekom ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση Μετόχων του Οργανισμού προκειμένου να ολοκληρωθεί η Συμφωνία Μετόχων μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και ΟΤΕ με την είσοδο των Γερμανών στο Δ.Σ. ΟΤΕ και την ανάληψη της Διοίκησης του Ομίλου.

Παράλληλα με τρόπο ακραίο η Διοίκηση προχωρά στο κλείσιμο 120 εμπορικών καταστημάτων του Οργανισμού και την εκχώρηση υπηρεσιακού έργου σε εταιρείες και εργολάβους αρνούμενη κάθε γόνιμο διάλογο με τους εργαζόμενους.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ, υποστηρίζοντας ομόφωνα τις πάγιες και τεκμηριωμένες θέσεις της, προχωρά σε 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου την οποία θα περιφρουρήσει.

Καλεί την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση να επανεξετάσουν τη στάση τους. Καλεί τους εργαζόμενους σε καθολική συμμετοχή στην απεργία."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v