Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο έργο στη Σλοβακία από θυγατρική της Q&R

Την υλοποίηση του έργου ”Υποστήριξη του συστήματος προστασίας καταναλωτών της Σλοβακίας”, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα PHARE της Ε.Ε., ανέλαβε η European Profiles, μέλος του ομίλου της Q&R.

Νέο έργο στη Σλοβακία από θυγατρική της Q&R
Την υλοποίηση του έργου ”Υποστήριξη του συστήματος προστασίας καταναλωτών της Σλοβακίας”, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα PHARE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανέλαβε κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού η European Profiles, μέλος του ομίλου της Quality & Reliability.



Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τo Iνστιτούτο Καταναλωτών (INKA) και την Αυστριακή εταιρεία Hulla & Co. Human Dynamics Berger S.A., είναι ύψους 478.000 ευρώ και διάρκειας 10 μηνών.

Κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου και αποτελεσματικού συστήματος προστασίας καταναλωτών στη χώρα, η ενίσχυση των διοικητικών της υπηρεσιών για την δημιουργία του απαραίτητου προστατευτικού νομοθετικού πλαισίου και η ευαισθητοποίηση των εγχώριων μη κυβερνητικών οργανισμών (Μ.Κ.Ο.) σε θέματα προστασίας καταναλωτών.

To έργο προβλέπει την υλοποίηση προγραμμάτων μετεκπαίδευσης 365 στελεχών των Υπουργείων Οικονομικών, Υγείας, Εργασίας και Γεωργίας καθώς και στελεχών Μ.Κ.Ο. σε θέματα ελέγχου αγοράς, συνεργασίας συστημάτων, ευρωπαϊκών οδηγιών και νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών. Περιλαμβάνει επίσης καθώς και την διεξαγωγή 4 εκπαιδευτικών αποστολών στην Ελλάδα και Αυστρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v