Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 5,01% η Mitica σε IONE και Ανδρομέδα

Την απόκτηση του 5,01% των μετοχών της επενδυτικής εταιρείας Alpha Trust Ανδρομέδα και του 5,01% της επενδυτικής Alpha Trust Asset Manager Fund θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας η κυπριακή Mitica Ltd., συμφερόντων του γνωστού επενδυτή κ. Ιω.Τζιβέλη.

Με 5,01% η Mitica σε IONE και Ανδρομέδα
Την απόκτηση του 5,01% των μετοχών της επενδυτικής εταιρείας Alpha Trust Ανδρομέδα και του 5,01% της επενδυτικής Alpha Trust Asset Manager Fund (ΙΟΝΕ) θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας η κυπριακή Mitica Ltd., συμφερόντων του γνωστού επενδυτή κ. Ιω.Τζιβέλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μεν πρώτη η Mitica έχει συγκεντρώσει, μετά και από σημερινές αγορές, 1.257.239 μετοχές, στη δε τελευταία 263.010 μετοχές, αριθμοί που ξεπερνούν το 5% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου των αντίστοιχων εταιρειών. Έτσι, σύμφωνα με τον νόμο ο αγοραστής έχει την υποχρέωση της άμεσης ενημέρωσης του Χ.Α.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο επενδυτικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία συγχώνευσής τους έπειτα από χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της Alpha Trust Asset Manager Fund.

Η Mitica -ως γνωστόν- έχει στο επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο άνω του 5% στις εισηγμένες ”Ευρωπαϊκή Πίστη”, Hellas Can, ”Επιχειρήσεις Αττικής” και ”Γραμμές Στρίντζη”.

Σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση της Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ (12 Δεκεμβρίου 2003), στο τέλος Νοεμβρίου η καθαρή αξία ενεργητικού της Alpha Trust Asset Management ανερχόταν στα 12,4 εκατ. ευρώ, ενώ η μετοχή της διαπραγματευόταν με discount 13,56%.

Στο ίδιο διάστημα η καθαρή αξία ενεργητικού της Ανδρομέδα ανερχόταν στα 69 εκατ. ευρώ και η μετοχή διαπραγματευόταν με discount 10,22%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v