Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Ο κ. Στεφανίδης νέος CEO στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ

Ο κ. Σπυρίδων Κασδάς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του CEO στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., παραμένοντας σύμβουλος. Νέος CEO ανέλαβε ο κ. Στεφανίδης. 

ΜΥΤΙΛ: Ο κ. Στεφανίδης νέος CEO στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ
Η Μυτιληναίος ανακοινώνει ότι στις 31/12/2008 ο γενικός διευθυντής μεταλλουργίας αλουμινίου και μεταλλείων βωξίτη του ομίλου και διευθύνων σύμβουλος της 100% θυγατρικής εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., κ. Σπυρίδων Κασδάς, υπέβαλε την παραίτησή του ολοκληρώνοντας σαράντα χρόνια διεθνούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη μεταλλουργική βιομηχανία, εκ των οποίων τα τρία τελευταία διατέλεσε υπό τις ανωτέρω ιδιότητες στο ομιλο.

Τη θέση γενικού διευθυντή μεταλλουργίας αλουμινίου και μεταλλείων βωξίτη στον όμιλο και διευθύνοντος συμβούλου στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. θα αναλάβει ο κ. Δημήτριος Στεφανίδης, μηχανικός μεταλλείων - μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ο οποίος με σταδιοδρομία στη βιομηχανία αλουμινίου στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Αυστραλία διατελεί τα τελευταία τρία χρόνια διευθυντής του εργοστασίου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. στον Άγ. Νικόλαο Βοιωτίας με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο κύριος Κασδάς θα εξακολουθεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του ομίλου υπό την ιδιότητα του συμβούλου του διοικητικού συμβουλίου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε.

Ο κ. Στεφανίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από τις 2 Ιανουαρίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v