Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: ΓΣ στις 12/1 για ΑΜΚ με προνομιούχες

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 12/1 πραγματοποιεί η Alpha με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων, διά της εκδόσεως και διανομής νέων προνομιούχων μετοχών.

Alpha: ΓΣ στις 12/1 για ΑΜΚ με προνομιούχες
Έκτακτη γενική συνέλευση στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιεί η Alpha Bank με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων (όπου απαιτείται), διά της εκδόσεως και διανομής νέων προνομιούχων, άνευ ψήφου, ενσώματων και εξαγοράσιμων μετοχών.

Παράλληλα, οι μέτοχοι καλούνται να εγκρίνουν την εκλογή νέου μέλους του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον Ν. 3723/2008 "Περί ενισχύσεως της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσεως" και τα άρθρα 15 και 16 του καταστατικού, προσκαλούνται οι μέτοχοι της Alpha Τραπέζης Α.Ε., σε έκτακτη γενική συνέλευση, στις 12 Ιανουαρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

 - Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας κατ' εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3723/2008, με κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων (όπου απαιτείται), διά της εκδόσεως και διανομής νέων προνομιούχων, άνευ ψήφου, ενσώματων και εξαγοράσιμων μετοχών. Παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας για την εξειδίκευση των όρων (εκδόσεως) των προνομιούχων μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της τράπεζας για τον σκοπό της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου και της προσαρμογής στις διατάξεις του Ν. 3723/2008.

 - Μεταβολή του αριθμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας και τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού της.

- Εκλογή νέου μέλους του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με τον Ν. 3723/2008.
Όλοι οι μέτοχοι της τράπεζας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην έκτακτη γενική συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v