Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς Leasing: Προς έκδοση ομολογιακών δανείων

Την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων έως συνολικού ποσού 700 εκατ. ευρώ έως την 31η Δεκεμβρίου 2008 αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Πειραιώς Leasing που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Πειραιώς Leasing: Προς έκδοση ομολογιακών δανείων
Την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων έως συνολικού ποσού 700 εκατ. ευρώ έως την 31η Δεκεμβρίου 2008 αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Πειραιώς Leasing που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η συνέλευση ενέκρινε ακόμη όλα τα θέματα που είχαν τεθεί από το δ.σ.

Ειδικότερα, η γενική συνέλευση χορήγησε εξουσιοδότηση προς το δ.σ. της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων των ομολογιακών δανείων, καθώς και τη χορήγηση της προηγούμενης ειδικής έγκρισης κατά το άρθρο 23α παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διατάξεις, χορηγήθηκε και ειδική έγκριση για τη διάθεση ομολογιών, οι οποίες θα εκδοθούν συνεπεία των ανωτέρω, στον ιδρυτή της εταιρίας, Τράπεζα Πειραιώς.

Η γενική συνέλευση της Πειραιώς Leasing ενέκρινε ακόμη την κατάρτιση σύμβασης διάθεσης και διαχείρισης των ανωτέρω ομολογιακών δανείων, καθώς και κάθε συμπληρωματικής, τροποποιητικής, εξασφαλιστικής, παρεπόμενης και συναφούς σύμβασης σχετικά με την έκδοση των ανωτέρω ομολογιακών δανείων με την Τράπεζα Πειραιώς.

Τέλος, εγκρίθηκε η χορήγηση έγκρισης σύμβασης συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με το άρθρο 23α παρ. 2 Κ.Ν 2190/1920.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v