Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alumil: Συνεργασία με την αμερικανική PWP

Σε συνεργασία με την αμερικανική Phifer Wire Products (μεταλλικά προϊόντα) προχωρά η Alumil, βάσει της οποίας θα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PWP σε συγκεκριμένα προϊόντα σε Ελλάδα, Βαλκάνια, με δικαίωμα πωλήσεων στη Δ. Ευρώπη.

Alumil: Συνεργασία με την αμερικανική PWP
Σε αποκλειστική συνεργασία με τη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρία προϊόντων μετάλλου Phifer Wire Products Inc, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο τύπου, προχωρά ο Ομιλος Alumil.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η Alumil θα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Phifer στα προϊόντα ηλιοπροστασίας και στα αντικουνουπικά ρολά σίτας για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με δικαίωμα πωλήσεων στη Δυτική Ευρώπη, ενώ η Phifer θα παράγει προϊόντα ορισμένων προδιαγραφών για λογαριασμό της Alumil.

”Είμαστε περήφανοι που αντιπροσωπεύουμε μια σειρά προϊόντων της Phifer στην Ελλάδα. Με τη νέα αυτή συνεργασία, κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την εδραίωση της παρουσίας της Alumil στις διεθνείς αγορές” δήλωσε ο Γιώργος Μυλωνάς, πρόεδρος της Alumil, ενώ ο Jeff Rivers, αντιπρόεδρος της Phifer, τόνισε: ”Τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας είναι πάρα πολύ θετικά. Διακρίνουμε μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής και βαλκανικής αγοράς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην επέκταση της συνεργασίας μας με την Alumil και σε άλλα επίπεδα”.

Η Phifer Wire Products ιδρύθηκε το 1952 στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ και σήμερα πραγματοποιεί πωλήσεις σε 110 χώρες. Παράγει και διαθέτει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων μετάλλου, με έμφαση στο αλουμίνιο, τα οποία ανήκουν σε τέσσερις ευρείες κατηγορίες: α. προστατευτικές σίτες για έντομα από αλουμίνιο και φάιμπεργκλας, β. προϊόντα αντι–ηλιακής προστασίας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, γ. έπιπλα κήπου, ομπρέλες και υφάσματα για τέντες, και δ. σύρματα αλουμινίου.

Τα κεντρικά γραφεία και η κύρια βιομηχανική μονάδα της Alumil είναι στο Κιλκίς. Η εταιρία διαθέτει 21 θυγατρικές εταιρίες, εκ των οποίων οι 15 βρίσκονται στο εξωτερικό (Δ. και Α. Ευρώπη, Βαλκάνια, Μ. Ανατολή). Το 45% της παραγωγής κατευθύνεται προς το εξωτερικό. Η μητρική εταιρία ιδρύθηκε το 1988 και από το 1997 είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ. Το 2001 ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών έφτασε τα 37,4 δισ. δρχ. και τα κέρδη τα 3,15 δισ. δρχ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v