Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Nέα σύμβαση στη Χιλή

Νέα σύμβαση με τον κρατικό οργανισμό της Χιλής Polla Chilena de Beneficencia για τη οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση (risk management) παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης υπέγραψε η Intralot.

Intralot: Nέα σύμβαση στη Χιλή
Νέα σύμβαση με τον κρατικό οργανισμό της Χιλής Polla Chilena de Beneficencia για τη οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση (risk management) παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης υπέγραψε η Intralot.

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot θα επιλέγει τους αγώνες των δελτίων, τις αποδόσεις και θα συμβουλεύει τον οργανισμό σε θέματα marketing του προϊόντος, όπως διαφήμιση, merchandising κ.λπ.

Η σύμβαση είναι εξαετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης 2 χρόνων και την εκτέλεση του έργου θα αναλάβει η Intralot de Chile, θυγατρική του ομίλου στη Χιλή, σε συνεργασία με την Εταιρία Στοιχημάτων, την εξειδικευμένη εταιρία του ομίλου στην οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος.

Η έναρξη λειτουργίας των παιχνιδιών εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί εντός του α΄ εξάμηνου του 2004 και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω του δικτύου πωλήσεων (πρακτορεία) του κρατικού οργανισμού, καθώς και μέσω εναλλακτικών δικτύων πώλησης (Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία). Τα πρώτα παιχνίδια που θα διατεθούν θα περιλαμβάνουν αγώνες ποδοσφαίρου, τένις και Formula 1.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας σημειώνεται ότι η Χιλή γίνεται η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που θα διαθέτει αθλητικό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης από κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών. Η επιλογή του ομίλου της Intralot βασίστηκε στο γεγονός ότι ο όμιλος είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος διοργανωτής στοιχημάτων σε αθλητικά παιχνίδια παγκοσμίως. Η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την εξάπλωση της Intralot σε παιχνίδια στοιχημάτων και στην υπόλοιπη Λατινική Αμερική, όπου το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα είναι ιδιαίτερα λαοφιλή.

Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η κίνηση αυτή είναι σύμφωνη με τη στρατηγική της εταιρίας για διεθνή επέκταση και καταδεικνύει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και την ανταγωνιστικότητά της, αποτελώντας one-stop-shop για κρατικούς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών που αναζητούν τρόπους βελτιστοποίησης της λειτουργίας τους και προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των παικτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v