Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Εκδήλωση με θέμα την ολυμπιακή ασφάλεια

Ενημερωτική εκδήλωση όπου θα συζητηθούν τα θέματα ασφάλειας εν όψει των ολυμπιακών αγώνων, διοργανώνει ο ΟΛΘ στις 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της έναρξης μελέτης για την εφαρμογή των απαιτήσεων του κώδικα ασφάλειας ISPS.

ΟΛΘ: Εκδήλωση με θέμα την ολυμπιακή ασφάλεια
Τη μελέτη για την εφαρμογή των απαιτήσεων του κώδικα ασφάλειας ISPS στο λιμένα Θεσσαλονίκης, καθώς και των μέτρων για την oλυμπιακή ασφάλεια έχει αρχίσει ήδη ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΛΘ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές: τον κ. Γενίτσαρη, διευθύνων σύμβουλος ΟΛΘ, τον κ. Ρετζεπέρη, κεντρικό λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, και τον κ. Βαζαίο, σύμβουλο ασφάλειας.

Ειδικότερα, με την εκδήλωση αυτή ο ΟΛΘ, σύμφωνα με ανακοίνωση του, επιδιώκει να ενημερώσει άμεσα τους χρήστες του λιμένα Θεσσαλονίκης για τις νέες εξελίξεις στα θέματα ασφάλειας και να αποτελέσει σημείο εκκίνησης του διαλόγου που πρέπει να αναπτυχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς γι’ αυτά τα θέματα.

Τέλος, είναι γνωστό, όπως επισημαίνει σε σχετική ανκοίνωση, ο ΟΛΘ, ότι οι νέες απαιτήσεις ασφάλειας (security) των λιμένων, που προκύπτουν από την εφαρμογή του κεφ. XI-2 της Διεθνούς Σύμβασης SOLAS 74 και του ISPS Code, θα τεθούν σε ισχύ την 1η Ιουλίου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v