Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Συμφωνία με ΟΤΕ για πλοήγηση στα κινητά

Με την κυκλοφορία του νέου, καινοτομικού προϊόντος για πλοήγηση σε κινητά MLS Destinator Mobile Phone Edition η MLS Πληροφορική έκλεισε και την πρώτη, σημαντική συμφωνία συνεργασίας με τον ΟΤΕ.

MLS: Συμφωνία με ΟΤΕ για πλοήγηση στα κινητά
Με την κυκλοφορία του νέου, καινοτομικού προϊόντος για πλοήγηση σε κινητά MLS Destinator Mobile Phone Edition η MLS Πληροφορική έκλεισε και την πρώτη, σημαντική συμφωνία συνεργασίας με τον ΟΤΕ για τη διανομή προϊόντων της μέσω του δικτύου καταστημάτων OTEshop.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο ΟΤΕ θα συμπεριλαμβάνει σε κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένο δέκτη GPS το MLS Destinator Mobile Phone Edition, με το οποίο το κινητό μετατρέπεται αυτόματα και σε πλοηγό. 

Όπως επισημαίνεται, το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator θα διατίθεται μέσω του δικτύου καταστημάτων OTEshop αγοράζοντας κινητά τηλέφωνα με GPS (και σύνδεση Cosmote), όπως τα δημοφιλή Nokia και Samsung. Tο MLS Destinator Mobile Phone Edition προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης χωρίς κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το Internet και επιπλέον περιλαμβάνει τα πλέον ενημερωμένα, πολύ υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα καλύπτοντας το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου. 

Σημειώνεται, ότι η υλοποίηση της συμφωνίας αναμένεται να προσδώσει στην MLS σημαντικά οφέλη και να οδηγήσει στην περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v