Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γ. Δεληγιάννης νέος CEO της Intracom (update 2)

Ο Γ. Δεληγιάννης τοποθετήθηκε νέος διευθύνων σύμβουλος στην Intracom, στη θέση του βασικού μετόχου και προέδρου του δ.σ. της εταιρίας, Σωκράτη Κόκκαλη. Εξάλλου, ο δρ. Γιουνγκ και ο Δ. Χατούπης είναι τα δύο νέα μέλη που εντάχθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Intracom.

Ο Γ. Δεληγιάννης νέος CEO της Intracom (update 2)
Νέος διευθύνων σύμβουλος τοποθετήθηκε στην Intracom, στη θέση του βασικού μετόχου και προέδρου του δ.σ. της εταιρίας, Σωκράτη Κόκκαλη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της Intrasoft International και αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Intracom, κ. Γιώργο Δεληγιάννη.

Οι εξελίξεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, μετά από πρόταση του ιδίου του Σωκράτη Κόκκαλη.

Η απόφαση του Σ. Κόκκαλη να προβεί σε ριζικές διοικητικές αλλαγές στην Intracom προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, έντονες αντιδράσεις στην ηγετική ομάδα του ομίλου.

Όπως διαρρέουν πηγές προσκείμενες στον επιχειρηματία, η κίνηση εντάσσεται σε μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης του ομίλου σε νέα πρότυπα, άποψη που όμως δεν φάνηκαν να συμμερίζονται οι υπόλοιποι ”ισχυροί άνδρες” του ομίλου Intracom.

Ετσι, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν έντονες διαβουλεύσεις σχετικά με το θέμα, αλλά τελικά τα υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου (που είναι και βασικοί μέτοχοι της εταιρίας), αλλά και ο επιχειρηματίας φαίνεται πως βρήκαν μία συμβιβαστική λύση.

Ετσι, σήμερα στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, δεν υπήρξαν αντιδράσεις, χωρίς, ωστόσο, όπως επεσήμαναν άλλες πηγές, το θέμα να θεωρείται λήξαν.

Εξάλλου, στη σημερινή γενική συνέλευση εξελέγησαν δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Intracom, προκειμένου η εταιρία να εναρμονιστεί με τον νόμο περί εταιρικής διακυβέρνησης.

Ύστερα από απόφαση της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Intracom, τα δύο νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας είναι ο Δρ. Γιουνγκ και ο κ. Δημήτρης Χατούπης.

Ο Γ. Δεληγιάννης γενήθηκε το 1965 και εργάζοεται στον όμιλο Intracom από το 1990, όταν προσσλήφθηκε στην Intrasoft.

O κ. Γιουνγκ συνταξιοδοτήθηκε από την Siemens AG στις 30 Σεπτεμβρίου 2003.

Σταμάτης Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v