Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Ημερίδα για τη βελτίωση των υπηρεσιών

Ολοκληρώθηκε χθες (04/12) στην Αποθήκη Δ΄του ΟΛΘ, η ημερίδα ”Ports Forum meeting”, του κοινοτικού ερευνητικού προγράμματος TRAPIST, το οποίο έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη εργαλείων για τη βελτίωση των λιμενικών υπηρεσιών.

ΟΛΘ: Ημερίδα για τη βελτίωση των υπηρεσιών
Ολοκληρώθηκε χθες (04/12/2003) η ημερίδα ”Ports Forum meeting”, του κοινοτικού ερευνητικού προγράμματος TRAPIST, που οργανώθηκε στην Αποθήκη Δ΄, στη 1η Προβλήτα του ΟΛΘ.

Το ερευνητικό πρόγραμμα TRAPIST, στο οποίο συμμετέχουν 21 φορείς από 12 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ως κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη μεθοδολογικών εργαλείων και διαδικασιών, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, για τη βελτίωση των παρεχόμενων λιμενικών υπηρεσιών ιδιαίτερα σε μικρού και μεσαίου μεγέθους ευρωπαϊκούς λιμένες.

Χαιρετισμό απηύθυναν στους προσκεκλημένους ο κ. Ι. Ζαβελάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΘ, και ο κ. Χ. Λαμπρίδης, εκ μέρους του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημερίδας συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Α) Περιβαλλοντολογική Νομοθεσία και Διαχείριση Λιμένων (Environmental Law and Management in Ports).

Β) Βελτίωση της Αποδοτικότητας των Τερματικών Σταθμών Λιμένων (Improving Efficiency in Terminals).

Γ) Μελλοντικές Εξελίξεις στους Ευρωπαϊκούς Λιμένες (The Way Forward).

Εισηγήσεις έκαναν στην ημερίδα ο κ. Μακρής (Πολιτικός Μηχανικός και Ειδικός Επιστήμονας της ΟΛΘ σε θέματα Θαλάσσιων Μεταφορών) και ο κ. Παπαδόπουλος (Σύμβουλος του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΘ σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών).

Ο κ. Μακρής παρουσίασε στους προσκεκλημένους την ”Περιβαλλοντολογική Πολιτική της ΟΛΘ” και ο κ. Παπαδόπουλος τους ”Βασικούς Στόχους ενός Πληροφοριακού Συστήματος”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v