Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ολυμπιακή: Στο 73,95% η συμμετοχή στην TOUSA

Σε περαιτέρω μείωση της συμμετοχής της στην TOUSA, η οποία διαμορφώνεται πλέον στο 73,95%, προχώρησε η Τεχνική Ολυμπιακή, ως αποτέλεσμα της εξάσκησης του δικαιώματος προαίρεσης ”green shoe” για 675.000 κοινές μετοχές της αμερικανικής θυγατρικής.

Τ. Ολυμπιακή: Στο 73,95% η συμμετοχή στην TOUSA
Σε περαιτέρω μείωση της συμμετοχής της στην TOUSA προχώρησε η Τεχνική Ολυμπιακή, ως αποτέλεσμα της εξάσκησης του δικαιώματος προαίρεσης ”green shoe” 675.000 κοινών μετοχών της αμερικανικής θυγατρικής.

Ειδικότερα, η Τεχνική Ολυμπιακή, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, προχώρησε σε εκχώρηση μέσω του NASDAQ, μετά από προαναγγελθείσα χορήγηση άδειας στους αναδόχους εξάσκησης του δικαιώματος προαίρεσης ”green shoe” για 675.000 κοινές μετοχές της θυγατρικής της αμερικανικής TOUSA.

Σε αυτό το πλαίσιο, και μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της TOUSA, αλλά και την προαναγγελθείσα διάθεση των 2.000.000 μετοχών ”primary offering”, το ποσοστό συμμετοχής της Τεχνικής Ολυμπιακής στην TOUSA διαμορφώθηκε στο 73,95%, έναντι ποσοστού 90,64% που διέθετε πριν από την εκχώρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v