Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Mobile Technology εξοπλίζει την ACS

Η Mobile Technology ανέλαβε τη διάθεση και υποστήριξη 1.000 τερματικών CN3e της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρίας Intermec για την ACS.

Η Mobile Technology εξοπλίζει την ACS
Η Mobile Technology ανέλαβε τη διάθεση και υποστήριξη 1.000 τερματικών CN3e της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρίας Intermec για την ACS.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα εγκατάστασης τερματικών στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, ενώ σταδιακά και εντός τριών ετών η ποσότητα αναμένεται να αυξηθεί τουλάχιστον κατά 50%.

Το CN3e ανταποκρίνεται πλήρως στις εξειδικευμένες ανάγκες των απομακρυσμένων χρηστών. Διαθέτει διευρυμένες δυνατότητες επικοινωνίας (GPS, GPRS, Bluetooth, Wi-Fi 802.11b/g), που επιτρέπουν την αυτοματοποιημένη και προπαντός, αποτελεσματική ενημέρωση του κεντρικού συστήματος για την καλύτερη δυνατή διαχείριση και εξυπηρέτηση του δικτύου. Το εύχρηστο πληκτρολόγιό του το καθιστά εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη, ενώ ο ανθεκτικός σχεδιασμός του διασφαλίζει την αξιοπιστία του τερματικού σε ακραίες θερμοκρασίες (-20° C έως +60° C), υγρασία και σκόνη (IP64), αλλά και πτώσεις ύψους 1,8 μ. προς κάθε είδους επιφάνειες ή γωνίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το CN3e έχει αναδειχθεί στην πλέον επιτυχημένη και εμπορική λύση διεθνώς, όσων αφορά στον εξοπλισμό εταιριών courier, ταχυδρομείων κ.ο.κ. με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη αγορά 25.000 τεμαχίων από τα Αγγλικά Ταχυδρομεία (Royal Mail).

Η φιλόδοξη συνεργασία της ACS με τη Mobile Technology αναμένεται να συνδράμει εντυπωσιακά τόσο στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους, όσο και στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της πρώτης προς τους πελάτες της. Το λογισμικό διαχείρισης των φορητών τερματικών είναι προϊόν της Wavelink, της οποίας η Mobile Technology είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v