Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιονική Ξενοδοχειακή: Θετικά μεγέθη για το 9μηνο

Με αύξηση του κύκλου εργασιών και επιστροφή στη κερδοφορία για τα EBITDA έναντι ζημιών πέρυσι, έκλεισε το εννεάμηνο για την Ιονική Ξενοδοχειακή, στοιχείο που αποδίδεται στη μερική επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Hilton Αθηνών μετά από 15 μήνες.

Ιονική Ξενοδοχειακή: Θετικά μεγέθη για το 9μηνο
Αύξηση 177,9% στο κύκλο εργασιών σημείωσε η εταιρία Ιονική Ξενοδοχειακή το εννεάμηνο του 2003 που διαμορφώθηκε στα 18.906 χιλ. ευρώ έναντι 6.895 χιλ. ευρώ πέρυσι.

Το καθαρό αποτέλεσμα προ φόρων, χρηματοοικονομικών εξόδων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασε κέρδη 403 χιλ. ευρώ το ίδιο διάστημα έναντι ζημίας 535 χιλ. ευρώ πέρυσι.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η άνοδος του κύκλου εργασιών και η μεταβολή του αρνητικού αποτελέσματος της εταιρίας σε κερδοφορία οφείλεται στην από 11/02/2003 μερική επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Hilton Αθηνών μετά από 15 μήνες διακοπής λειτουργίας, λόγω εργασιών ανακαινίσεως που θα περατωθούν εντός του τρέχοντος έτους.

Τέλος, σημειώνεται ότι η βελτίωση αυτή των μεγεθών αναμένεται να συνεχισθεί καθώς, τα δύο ξενοδοχεία Hilton Αθηνών και Hilton Rhodes Resort είναι πανέτοιμα να αξιοποιήσουν την άνοδο της τουριστικής κινήσεως τα επόμενα χρόνια και, ιδιαιτέρως, κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v