Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση κατά ISO για Ιατρικό Αθηνών

Τη πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000 των Κεντρικών Εργαστηρίων, του Τμήματος Προληπτικού Ελέγχου Υγείας και του Τμήματος Ιατρικής της Εργασίας, από τον φορέα LLOYD’S Register Quality Assurance, ανακοίνωσε το Ιατρικό Αθηνών.

Πιστοποίηση κατά ISO για Ιατρικό Αθηνών
Τη πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000 των Κεντρικών Εργαστηρίων, του Τμήματος Προληπτικού Ελέγχου Υγείας και του Τμήματος Ιατρικής της Εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28/11/03 από τον φορέα πιστοποίησης LLOYD’S Register Quality Assurance, ανακοίνωσε το Ιατρικό Αθηνών.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Κεντρικά Εργαστήρια, το Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας (Check-Up) και το Τμήμα Ιατρικής της Εργασίας (Επαγγελματικό Check-Up) του Ιατρικού Αθηνών, είναι τα πρώτα στην Ελλάδα, που πιστοποιούνται κατά ISO, αποδεικνύοντας την καινοτομία και την πρωτοπορία τους στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εργαστηριακών αναλύσεων και προληπτικού ελέγχου υγείας.

Σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση, ότι το Ιατρικό Αθηνών, διαθέτοντας εκτός των προαναφερθέντων, δύο πιστοποιημένα κατά ISO Τμήματα, την Υπηρεσία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας E.M.S. και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχει προγραμματίσει την πιστοποίηση και των υπολοίπων Τμημάτων και Υπηρεσιών του, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνεχή και αδιάλειπτη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών διαθέτει την επίσης πιστοποιημένη κατά ISO εταιρία ”Ιατρική Τεχνική”, που δραστηριοποιείται στον τομέα Παραγωγής και Εμπορίας Εξοπλισμών, Υλικών Τροφοδοσίας & Βιοτεχνολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v