Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σύμβαση 24 εκατ. δολ. στην Αρμενία

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης ύψους 24 εκ. δολαρίων με τη VivaCell-MTS (K- TELECOM), τον κορυφαίο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία, για την επέκταση του 2.5G δικτύου της.

Intracom: Σύμβαση 24 εκατ. δολ. στην Αρμενία
Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης ύψους 24 εκ. δολαρίων με τη VivaCell-MTS (K- TELECOM), τον κορυφαίο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία, για την επέκταση του 2.5G δικτύου της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της σύμβασης, η Intracom Telecom έχει αναλάβει τις εργασίες υποδομής και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και ολοκλήρωσης (Installation & Integration services), ενώ ο εξοπλισμός που επιλέχτηκε από την INTRACOM TELECOM για το συγκεκριμένο έργο είναι της Alcatel-Lucent.

Όπως επισημαίνεται, το έργο θα δώσει τη δυνατότητα στη VivaCell-MTS (K-TELECOM) να επεκτείνει την εμβέλεια του GSM/GPRS δικτύου της και να επιτύχει τους στόχους της παρέχοντας εξελιγμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους συνδρομητές της χώρας. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2009.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: "Το έργο αυτό είναι άλλη μία επιβράβευση της πολυετούς δέσμευσης της εταιρίας μας στην παροχή κορυφαίων λύσεων και επαγγελματικών υπηρεσιών στην Αρμενία. Είμαστε ευχαριστημένοι με την περαιτέρω σύσφιγξη της συνεργασίας μας με τη VivaCell-MTS και παραμένουμε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε επιτυχώς στις απαιτήσεις του δικτύου της που εξυπηρετεί σήμερα το 74% των συνδρομητών της χώρας".

"H προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία μας με την Intracom Αρμενίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά τη διαδικασία επιλογής συνεργάτη για το συγκεκριμένο έργο," σχολίασε ο κ. Ralph Yirikian, γενικός διευθυντής της VivaCell-MTS και συνέχισε: "Είναι σημαντικό για εμάς να συνεργαζόμαστε με μια εταιρία που διαθέτει σημαντική τοπική παρουσία και παρέχει ολοκληρωμένες και οικονομικά αποτελεσματικές λύσεις. Η VivaCell-MTS στοχεύει διαρκώς σε συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην κοινωνία της Αρμενίας".

--- Σχετικά με τη VivaCell-MTS

Η K-Telecom, με την εμπορική επωνυμία VivaCell-MTS, είναι ο κορυφαίος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φωνής και δεδομένων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ενεργοποίηση του δικτύου της τον Ιούλιο του 2005, η VivaCell-MTS κατάφερε να δημιουργήσει ένα πανεθνικό δίκτυο και αξιοσημείωτη βάση πελατών. Η VivaCell-MTS οδηγεί τις εξελίξεις προσφέροντας προϊόντα και επαγγελματικές υπηρεσίες στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της Αρμενίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη VivaCell-MTS στο www.vivacell.am

Η MTS είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών. Μαζί με τις θυγατρικές της, η εταιρία εξυπηρετεί σήμερα περισσότερους από 91 εκατομμύρια συνδρομητές. Οι περιοχές της Ρωσίας, Αρμενίας, Λευκορωσίας, Τουρκμενιστάν, Ουκρανίας και Ουζμπεκιστάν, στις οποίες η MTS και οι θυγατρικές της έχουν άδεια να παρέχουν GSM υπηρεσίες, αριθμούν συνολικά πληθυσμό άνω των 230 εκατομμυρίων. Περισσότερες πληροφορίες για την MTS στο www.mts.ru.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v