Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσωρινή αναστολή για ΛΑΝ - ΝΕΤ, τέλος για Lantec

Παύει από αύριο Τρίτη (2/12/2003) η διαπραγμάτευση των μετοχών της Lantec στο ταμπλό της Σοφοκλέους μετά την έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης του σχεδίου Σύμβασης της συγχώνευσης με απορρόφηση από την ΛΑΝ - ΝΕΤ. Προσωρινή αναστολή για ΛΑΝ -ΝΕΤ

Προσωρινή αναστολή για ΛΑΝ - ΝΕΤ, τέλος για Lantec
Παύει από αύριο Τρίτη (2/12/2003) η διαπραγμάτευση των μετοχών της Lantec στο ταμπλό της Σοφοκλέους μετά την έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης του σχεδίου Σύμβασης της συγχώνευσης με απορρόφηση από την ΛΑΝ - ΝΕΤ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και της ισότιμης μεταχείρισης των μετόχων της απορροφώσας και της απορροφώμενης εταιρίας, αποφάσισε, όπως και σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Π.Δ. 350/85, την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ.”, μέχρις ότου εγκριθεί το σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο από το Δ.Σ. του Χ.Α. και πιστωθούν οι νέες μετοχές που προκύπτουν από τη συγχώνευση στις μερίδες των επενδυτών και ξεκινήσει η διαπραγμάτευσή τους.

Σημειώνεται ότι με την τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού, η νέα επωνυμία της εταιρίας είναι: ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ενώ με την τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού, εγκρίθηκε η διεύρυνση του σκοπού της ΛΑΝ-ΝΕΤ ώστε να συμπεριλάβει και τις δραστηριότητες της απορροφηθείσας.

Με τη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού, επεκτάθηκε η διάρκεια της εταιρίας μέχρι στις 31/12/2053 και τέλος με τη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού, αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΛΑΝ-ΝΕΤ συνεπεία της συγχώνευσης και συγκεκριμένα οι μετοχές της εταιρίας ανέρχονται σε 36.902.690 Κοινές Ονομαστικές, ονομαστικής αξίας 1,04 ευρώ έκαστη.

Αναφορικά με την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου από το Δ.Σ. του Χ.Α. και την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, που θα προκύψουν από τη συγχώνευση, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση δια του Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v