Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπήτρος:Εναρξη διαδικασιών συγχώνευσης θυγατρικών

Η Μπήτρος Συμμετοχική ανακοινώνει, ότι οι θυγατρικές Μπήτρος Οπλισμός Σκυροδέματος ΑΒΕΤΕ και Θώραξ Αντισεισμική αποφάσισαν την έναρξη διαπραγματεύσεων για τη συγχώνευση δι απορρόφησης της δεύτερης από την πρώτη.

Μπήτρος:Εναρξη διαδικασιών συγχώνευσης θυγατρικών
Η Μπήτρος Συμμετοχική ανακοινώνει, ότι οι θυγατρικές Μπήτρος Οπλισμός Σκυροδέματος ΑΒΕΤΕ (με άμεση συμμετοχή κατά ποσοστό 54,54% και έμμεση συμμετοχή μέσω τις κατά ποσοστό 100% θυγατρικής της Μπήτρος Μεταλλουργική ΑΕΒΕ κατά ποσοστό 34,02%, ήτοι συνολική συμμετοχή 88,56%) και Θώραξ Αντισεισμική (100% θυγατρική) αποφάσισαν με σχετικές αποφάσεις των Δ.Σ. τους, την έναρξη διαπραγματεύσεων για τη συγχώνευση δι απορρόφησης της δεύτερης από την πρώτη.

Ως ημερομηνία μετασχηματισμού ορίστηκε η 31η Δεκεμβρίου 2008.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι διαδικασίες της συγχώνευσης αναμένεται να ολοκληρωθούν περί το τρίτο τρίμηνο του 2009. Η συγχώνευση των παραπάνω θυγατρικών εταιρειών δεν θα έχει καμία επίπτωση στη περιουσιακή διάθρωση και τα αποτελέσματα της Εταιρείας, καθώς οι θυγατρικές εταιρίες ήδη ενοποιούνται στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v