Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βάρδας: Εκτός συμφωνίας για το μέγαρο του ΜΤΣ

Αποχωρεί από το σχήμα Picar, Elmec Sport και του επιχειρηματία κ. Λαμπρόπουλου για την εκμετάλλευση του μεγάρου του ΜΤΣ η Βάρδας καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων δημιουργήθηκαν διαφωνίες.

Βάρδας: Εκτός συμφωνίας για το μέγαρο του ΜΤΣ
Δεν ευοδώθηκε τελικά η συμφωνία μεταξύ της εταιρίας Βάρδας και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, όσον αφορά στη δημιουργία πολυκαταστήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Βάρδας, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στόχος των οποίων ήταν η οριστικοποίηση της βασικής συμφωνίας δημιουργίας εταιρίας εκμετάλλευσης πολυκαταστήματος στο μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού μεταξύ της εταιρίας Picar, Elmec Sport και Βάρδας και του επιχειρηματία κ. Κ. Λαμπρόπουλου δεν επετεύχθη η συμφωνία συνεργασίας λόγω διαφωνίας στον τρόπο διοίκησης της εταιρίας.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως μέχρι σήμερα δεν επιτεύχθηκε και η αρχική συμφωνία που προέβλεπε τη συμμετοχή ισχυρού ονόματος οίκου του εξωτερικού.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Βάρδας ανακοινώνει πως εκτιμά ότι η συμμετοχή της στην υπό ίδρυση εταιρεία εκμετάλλευσης του πολυκαταστήματος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μετόχων της και αποφάσισε να μη συμμετάσχει σε αυτήν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v