Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο ”καλύτερης εταιρίας 2003” για την Intralot

Το βραβείο της καλύτερης εταιρίας του 2003 έλαβε η Intralot στα επιχειρηματικά βραβεία του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, η τελετή για τα οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Επενδυτικού Συνεδρίου Euromoney Conference.

Βραβείο ”καλύτερης εταιρίας 2003” για την Intralot
Ως η ”καλύτερη εταιρία του 2003” βραβεύτηκε η Intralot στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ, η τελετή για τα οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Διεθνούς Επενδυτικού Συνεδρίου Euromoney Conference με θέμα Greece 2003: ”A regional leader”.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η Intralot διακρίθηκε και στις 2 κατηγορίες όπου ήταν υποψήφια. Στην πρώτη, για την ”Καλύτερη Εταιρία 2003”, η εταιρία έλαβε την 1η θέση. Στην δεύτερη κατηγορία, για το ”Βραβείο Διεθνοποίησης 2003”, η Intralot ψηφίσθηκε ως 2η καλύτερη.

Τα βραβεία είναι ένας νέος θεσμός που διοργανώνεται από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας, αξιολογώντας τις καλύτερες εισηγμένες εταιρίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών και απονέμονται έπειτα από ψηφοφορία των επαγγελματιών της αγοράς (Πιστοποιημένοι Αναλυτές, ΣΕΔΥΚΑ, Ένωση Θεσμικών Επενδυτών) και του επενδυτικού κοινού.

Σκοπός του διαγωνισμού, επισημαίνεται, είναι η προβολή και βράβευση της επιτυχημένης πορείας των επιχειρήσεων που συμβάλουν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της Ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v