Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρία χρόνια λειτουργίας για την COSMOTE Ρουμανίας

Τρία χρόνια επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας έκλεισε η COSMOTE Ρουμανίας. Η εταιρία κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να αναδειχθεί στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στη ρουμανική αγορά.

Τρία χρόνια λειτουργίας για την COSMOTE Ρουμανίας
Τρία χρόνια επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας έκλεισε η COSMOTE Ρουμανίας. Η εταιρία κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να αναδειχθεί στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στη ρουμανική αγορά, προσελκύοντας πάνω από 5,2 εκατομμύρια πελάτες, εκ των οποίων τα 2 εκατομμύρια σε διάστημα 9 μόλις μηνών.

Κατά τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της, η COSMOTE Ρουμανίας συνέχισε το επενδυτικό της πρόγραμμα και παρουσίασε νέες εμπορικές προτάσεις, εισάγοντας προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά. Οι επιδόσεις του τρίτου τριμήνου του 2008 επιβεβαιώνουν τη δυναμική της εταιρίας, η οποία όχι μόνο υπερδιπλασίασε τα έσοδά της και κατέγραψε καθαρή λειτουργική κερδοφορία για ένα ακόμη τρίμηνο, αλλά κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 600 χιλιάδες νέους πελάτες, ξεπερνώντας τις επιδόσεις των ανταγωνιστών της. Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της COSMOTE Ρουμανίας περιλαμβάνονται το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο που παρέχει 98% πληθυσμιακή και άνω του 87% γεωγραφική κάλυψη καθώς και το ευρύ δίκτυο διανομής με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ να οδηγεί την προσέλκυση νέων πελατών.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, σχολίασε: «Η COSMOTE, το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς κατέγραψε την καλύτερη λειτουργική επίδοση ανάμεσα σε όλους τους παρόχους κινητής της χώρας, προσελκύοντας την πλειονότητα των νέων συνδέσεων. Με μια δυνατή πελατειακή βάση, ένα ανταγωνιστικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και τις σταθερά ενισχυόμενες οικονομικές της επιδόσεις η εταιρία είναι σε θέση να συνεχίσει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία. H COSMOTE Ρουμανίας αποτελεί δυνατό “χαρτί” για ολόκληρο τον Όμιλο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος, σημείωσε σχετικά: «Τρία χρόνια μετά την είσοδό της στην αγορά, η COSMOTE παραμένει ο δυναμικότερος πάροχος στη Ρουμανία, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 5,2 εκατ. συνδρομητές. Στόχος και προτεραιότητά μας είναι να προσδίδουμε αξία στην επικοινωνία των πελατών μας, ξεχωρίζοντας για τις στοχευμένες εμπορικές μας προτάσεις, και αυτό το στόχο συνεχίζουμε να υπηρετούμε καθημερινά».

Στα ορόσημα της εταιρίας για το 2008, περιλαμβάνονται, επίσης, η εισαγωγή συνδυαστικών πακέτων σταθερής-κινητής τηλεφωνίας για εταιρικούς και οικιακούς πελάτες, σε συνεργασία με την Romtelecom, η ανανέωση των προγραμμάτων συμβολαίου COSMOTE Full Option καθώς, επίσης, η εμπορική διάθεση πακέτων καρτοκινητής με τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v