Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Συμμετοχή στο πρόγραμμα ρευστότητας

Το Δ.Σ. της Eurobank EFG συνεδρίασε χθες (8.12.2008) και αποφάσισε τη συμμετοχή της τράπεζας στο πρόγραμμα για την ενίσχυση της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας αξιοποιώντας και τους τρεις πυλώνες του προγράμματος.

Eurobank: Συμμετοχή στο πρόγραμμα ρευστότητας
Το διοικητικό συμβούλιο της Eurobank EFG συνεδρίασε χθες (8.12.2008) και αποφάσισε τη συμμετοχή της τράπεζας στο πρόγραμμα για την ενίσχυση της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας αξιοποιώντας και τους τρεις πυλώνες του προγράμματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την απόφαση αυτή η Eurobank EFG θα συμβάλει στην ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά προς το συμφέρον των ελληνικών επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, ώστε τα οφέλη των μέτρων να έχουν αντίκρισμα στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Eurobank EFG, στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια όλων για την περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας της ελληνικής οικονομίας έναντι της διεθνούς κρίσης με στόχο τη διατήρηση ικανοποιητικών ρυθμών χρηματοδότησης και οικονομικής ανάπτυξης την ίδια στιγμή που η ύφεση δοκιμάζει τις οικονομίες σε παγκόσμια κλίμακα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v