Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση του ΕΒΕΑ με τη διοίκηση της Eurobank

Συνάντηση μελών της διοικούσας Επιτροπής του ΕΒΕΑ και της διοίκησης της Eurobank EFG πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συνάντηση του ΕΒΕΑ με τη διοίκηση της Eurobank
Συνάντηση μελών της διοικούσας Επιτροπής του ΕΒΕΑ και της διοίκησης της Eurobank EFG πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτεταμένη ανάλυση των συνθηκών που επικρατούν σήμερα στις αγορά ως αποτέλεσμα της διεθνούς κρίσης που δοκιμάζει τις οικονομίες σε παγκόσμια κλίμακα. Συζητήθηκαν τα μέτρα που λαμβάνονται ιδιαίτερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την άμυνα έναντι της κρίσης και της ύφεσης στην πραγματική οικονομία καθώς και οι προοπτικές που διαγράφονται.

Κοινή ήταν η διαπίστωση πως το πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας θα συμβάλλει ουσιαστικά στην χρηματοδοτική υποστήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών και κατά συνέπεια στην διατήρηση ικανοποιητικού ρυθμού οικονομικής ανάπτυξης.

Η Eurobank από την πλευρά της επεσήμανε πως έχει προσαρμόσει τη στρατηγική της στις νέες συνθήκες που απαιτούν μεγαλύτερη ευελιξία και πλέον αποτελεσματικά μέσα ώστε, και μέσω ιδίων πόρων που επιτυχώς αντλεί, και μέσω του Προγράμματος, να εξακολουθήσει να υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και να παρέχει τις πιστώσεις εκείνες που είναι αναγκαίες για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την τόνωση της κατανάλωσης. Τονίστηκε παράλληλα ότι, η Τράπεζα έχει καταστήσει σαφές προς την πελατεία της, πως στις περιπτώσεις που αναφύονται δυσκολίες στην αποπληρωμή υποχρεώσεων από δανεισμό έχει την βούληση και εφαρμόζει με ευελιξία και σε συνεργασία με τους πελάτες, λύσεις που οδηγούν σε ικανοποιητική επίλυση των προβλημάτων τους.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, οι, Α Αντιπρόεδρος κ. Ελευθέριος Κούρταλης, Β Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γρανίτσας, η Γενική Γραμματέας κυρία Αλεξάνδρα Πάλλη και ο σύμβουλος του Προέδρου κ. Θωμάς Κατσαδούρος. Από πλευράς Eurobank παρέστησαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ν. Νανόπουλος, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ν. Καραμούζης και οι Γενικοί Διευθυντές Τραπεζικής Μεγάλων Επιχειρήσεων κ. Γ. Μαρίνος και Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων κ. Ευάγγ. Κάββαλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v