Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Revoil: Από τις 10-12 Δεκεμβρίου η δημόσια εγγραφή

Στο διάστημα από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της Revoil στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α. Κύριος ανάδοχος είναι η Γενική Τράπεζα, ενώ σύμβουλος έκδοσης έχει αναλάβει η Ν.Δ. Δεβλέτογλου ΑΧΕΠΕΥ.

Revoil: Από τις 10-12 Δεκεμβρίου η δημόσια εγγραφή
Από τις 10 ως τις 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της Revoil στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σημειώνεται πως κύριος ανάδοχος για την εισαγωγή της εταιρίας στο Χ.Α. είναι η Γενική Τράπεζα, ενώ σύμβουλος έκδοσης είναι η Ν.Δ. Δεβλέτογλου ΑΧΕΠΕΥ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Revoil είναι 100% ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων.

H εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας αναπτύσσεται αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και περιλαμβάνει την εμπορία βενζινών, πετρελαίων και λιπαντικών.

Η Revoil πωλεί καύσιμα και λιπαντικά σε 221 πρατήρια του δικτύου της (τα οποία φέρουν το διακριτικό σήμα και τα χρώματά της), σε 40 ανεξάρτητα πρατήρια που φέρουν το σήμα ’’Α.Π.’’ , σε μεταπωλητές πετρελαίου θέρμανσης και σε βιομηχανίες.

Το 2002, ο κύκλος εργασιών της Revoil ανήλθε στα 159,4 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 2 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2003 ο κύκλος εργασιών αναμένεται να φτάσει στα 201,2 εκατ. ευρώ και τα προ φόρων κέρδη στα 2,65 εκατ. ευρώ.

Στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στον κλάδο των πετρελαιοειδών, η αύξηση του μεριδίου αγοράς μέσω της ανάπτυξης του δικτύου των πρατηρίων της, καθώς επίσης και η αύξηση των πωλήσεων λιπαντικών προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v