Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βασιλόπουλος: Επενδύσεις 60 εκατ. ευρώ το 2009

Την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 60 εκατ. ευρώ δρομολογεί για την επόμενη χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος, το μεγαλύτερος μέρος των οποίων θα κατευθυνθεί στο νέο κέντρο logistics που κατασκευάζει στα Οινόφυτα.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Βασιλόπουλος: Επενδύσεις 60 εκατ. ευρώ το 2009
Την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 60 εκατ. ευρώ δρομολογεί για την επόμενη χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος, το μεγαλύτερος μέρος των οποίων θα κατευθυνθεί στο νέο κέντρο logistics που κατασκευάζει στα Οινόφυτα, ενώ σημαντικά κεφάλαια θα διατεθούν στην ενίσχυση του δικτύου της και στην αναβάθμιση υπαρχόντων καταστημάτων.

Συγκεκριμένα για την επόμενη χρονιά προβλέπεται να δημιουργηθούν 12 - 15 νέα σημεία, ενώ σημαντικά είναι και τα κεφάλαια που θα επενδυθούν στην αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου των καταστημάτων της.

Πέραν από τη λειτουργία νέων εταιρικών καταστημάτων στα σχέδια της αλυσίδας είναι και η περαιτέρω ενίσχυσή της και στο κομμάτι του franchise με τη λειτουργία 10 νέων καταστημάτων.

Σε ότι αφορά την πορεία των πωλήσεών της εν μέσω κρίσης και κακής ψυχολογίας των καταναλωτών, αυτές παρουσιάζουν μικρή κάμψη του ρυθμού ανάπτυξης, κατά 2 με 3 ποσοστιαίες μονάδες, με αποτέλεσμα σήμερα οι ρυθμοί ανάπτυξης της να διαμορφώνονται στα επίπεδα στο 11%.

Εν τω μεταξύ από την ερχόμενη Δευτέρα η αλυσίδα θα προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα προχωρούν σε ανάληψη μετρητών έως 50 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος αφού θα διαθέτει την υπηρεσία cash back της Visa.

Η νέα υπηρεσία cash back της Visa θα είναι διαθέσιμη στους κατόχους καρτών Visa που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα από την Alpha Bank, την Τράπεζα Κύπρου και τη Millennium Bank, ενώ θα γίνονται αποδεκτές μέσω των τερματικών της Alpha Bank σε όλα τα εταιρικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος πανελλαδικά.

H νέα υπηρεσία Visa cash back επιτρέπει στους κατόχους των παραπάνω καρτών Visa να κάνουν ανάληψη μικρού ποσού μετρητών, από 10 Ευρώ έως 50 Ευρώ , στο ταμείο του super market.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v