Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTESAT: Provider της Messrs August Bolten

Η Otesat-Maritel, θυγατρική του ΟΤΕ, επελέγη ως πάροχος δορυφορικών επικοινωνιών από τη Messrs August Bolten (Wm Miller Nachfolger), τη 2η παλαιότερη και μία από τις σημαντικότερες Γερμανικές ναυτιλιακές εταιρίες, με έδρα το Αμβούργο.

OTESAT: Provider της Messrs August Bolten
Η Otesat-Maritel, θυγατρική του ΟΤΕ, επελέγη ως πάροχος δορυφορικών επικοινωνιών από τη Messrs August Bolten (Wm Miller Nachfolger), τη 2η παλαιότερη και μία από τις σημαντικότερες Γερμανικές ναυτιλιακές εταιρίες, με έδρα το Αμβούργο.

Η Otesat-Maritel θα παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, τερματικό εξοπλισμό και υπηρεσίες εκκαθάρισης λογαριασμών στα πλοία της August Bolten, καλύπτοντας το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών της αναγκών. Χρησιμοποιώντας το airtime της Otesat-Maritel και το se@COMM λογισμικό της Telaurus, η εταιρία θα επιτύχει ορθολογικότερη διαχείριση στις τηλεπικοινωνίες της. Με την ένταξη της August Bolten στους μεγάλους πελάτες της, η Otesat-Maritel διευρύνει περαιτέρω και ενδυναμώνει την εμπορική της παρουσία στην δυναμικά αναπτυσσόμενη ναυτιλιακή αγορά της Γερμανίας.

Ο κ. Andreas Gober, Ships IT Manager της August Bolten, δήλωσε: “Αξιολογήσαμε διάφορους παρόχους υπηρεσιών Inmarsat και λογισμικά ανταλλαγής δεδομένων, κάνοντας δοκιμές σε τρία πλοία του στόλου μας για έξι μήνες πριν δεσμευτούμε στη νέα συνεργασία η οποία καλύπτει πλήρως τις δικές μας ανάγκες.

Η χρήση των υπηρεσιών Inmarsat MPDS με το se@COMM μας βοηθά να μειώσουμε το τηλεπικοινωνιακό μας κόστος, καθώς και να το ελέγχουμε καλύτερα. Επίσης οι παρεχόμενες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας από την Otesat-Maritel και οι προπληρωμένες υπηρεσίες πληρωμάτων συντέλεσαν σημαντικά στη λήψη της απόφασής μας.

Επιπλέον, αυτό που είναι σημαντικό είναι η πλήρης τεχνική και εμπορική υποστήριξη που μας παρέχεται, η οποία είναι άμεση και αποτελεσματική 24/7. Με τους συνεργάτες της στο Αμβούργο, η Otesat-Maritel παρέχει ανά πάσα στιγμή προσωπική υποστήριξη στην εταιρίας μας, απαλλάσσοντάς μας από την ανάγκη επικοινωνίας με άγνωστους στην άλλη άκρη της γραμμής, ενώ παράλληλα αποτελεί για εμάς ένα τοπικό one stop shop που καλύπτει όλα τα θέματα λειτουργίας των τερματικών Inmarsat.”

“Η συνεργασία μας με την August Bolten είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της Otesat-Maritel να παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες δορυφορικές τηλεπικοινωνιακές λύσεις στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά και να επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες σε επιλεγμένα διεθνή ναυτιλιακά κέντρα. Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δορυφορικών συστημάτων και την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, η εταιρία μας εξασφαλίζει στους πελάτες της την απλή, γρήγορη και οικονομική καθημερινή επικοινωνία των πλοίων με τις εταιρίες τους και των πληρωμάτων με τους δικούς τους ανθρώπους”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Otesat-Maritel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v