Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Eγκαίνια νέου πρατηρίου ΕΚΟ στη Βουλγαρία

Εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο πρατήριο της ΕΚΟ, θυγατρικής του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια στη Βουλγαρία. Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του 2003 θα αυξήσει τον αριθμό των πρατηρίων σε 10 και 100 στην πενταετία.

ΕΛΠΕ: Eγκαίνια νέου πρατηρίου ΕΚΟ στη Βουλγαρία
Εγκαινιάστηκε σήμερα στο Ichtiman της Βουλγαρίας, το νέο πρατήριο της ΕΚΟ, θυγατρικής του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος του ομίλου είναι η δραστηριοποίησή του στη γείτονα χώρα με βάση το επενδυτικό του πρόγραμμα που αφορά την επιπλέον ισχυροποίηση της θέσης του στην ενεργειακή αγορά της Ν.Α Ευρώπης.

Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση ο νέος σταθμός πώλησης καυσίμων που κατασκευάστηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές καλύπτει ευρύτερες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Παράλληλα το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου στη Βουλγαρία προβλέπει μέσα στην ερχόμενη πενταετία την ανάπτυξη δικτύου 100 ιδιόκτητων πρατηρίων και κεντρικού συγκροτήματος δεξαμενών, για την παροχή υψηλής ποιότητας καυσίμων και λιπαντικών.

Στο τέλος του 2003 εκτιμά η εταιρία τη λειτουργία 10 ιδιόκτητων πρατηρίων σε περιοχές της Σόφιας, της Φιλιππούπολης, στα Kulata, στο Veliko Turnovo, στη Stara Zagora και στο Petrich.



Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν οι Πρόεδρος και Δνων Σύμβουλος του ομίλου κκ Γ. Μωραϊτης και Αθ. Καραχάλιος καθώς και ο Δνων Σύμβουλος της ΕΚΟ κ. Σ. Παπαδόπουλος, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων της Βουλγαρίας κ. Valentin Tsekovski και ο Δήμαρχος της Σόφιας κ. Stefan Sofianski.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v