Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαραθώνιος Αγάπης από τη Μarfin Egnatia

Η Μarfin Egnatia Bank σε συνεργασία με το Marfin Foundation, διοργανώνει τα Χριστούγεννα τον Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί 2008. Ο Μαραθώνιος θα πλαισιώσει σειρά εκδηλώσεις με την υποστήριξη της τράπεζας και της MIG.

Μαραθώνιος Αγάπης από τη Μarfin Egnatia
Η Μarfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Marfin Foundation, διοργανώνει φέτος τα Χριστούγεννα τον Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί 2008.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο "Ραδιομαραθώνιος 2007" αναβαθμίζεται σε "Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί 2008", με στόχο να στηρίξει όχι μόνο παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και εκείνα που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και χρειάζονται τη συμπαράστασή μας. 

Σημειώνεται ότι ο περυσινός Ραδιομαραθώνιος υποστήριξε 61 ιδρύματα και 42 οικογένειες. Ο Μαραθώνιος Αγάπης για το Παιδί 2008 θα στηρίξει ακόμη περισσότερα ιδρύματα και οικογένειες προσθέτοντας στους υποστηριζόμενους φορείς συλλόγους και ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια, λευχαιμία και άλλες σοβαρές ασθένειες, καθώς και παιδιά που μεγαλώνουν σε οικοτροφεία και σε ορφανοτροφεία.

Ο Μαραθώνιος 2008 θα πλαισιώσει μία σειρά εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με την εθελοντική προσφορά του προσωπικού της τράπεζας, καθώς και την υποστήριξη των εταιριών της Marfin Investment Group.

• Bazaar προσωπικού: ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΟΑΚΑ , Κυριακή 14/12/2008.
• Χριστουγεννιάτικα happenings έξω από τα νέα καταστήματά μας στο Κολωνάκι, Σάββατο 13/12/2008 και στην Κηφισιά, Σάββατο 20/12/2008.
• Εκδηλώσεις περιφέρειας: Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα μέσα στον Δεκέμβριο.
• Φιλανθρωπικός αγώνας basket: Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού, Κυριακή 11/1/2009.
• Bazaar ιδρυμάτων: ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Πέμπτη 15/1/2009.

Στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς και σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων θα διατίθενται προς πώληση τα συλλεκτικά αντικείμενα του Μαραθωνίου. Προσαρμοσμένα στο πνεύμα των Χριστουγέννων θα πωλούνται:
• Χριστουγεννιάτικα στολίδια - παιχνίδια.
• Χριστουγεννιάτικα pin και κάρτες.
• Λαχνοί με την αγορά των οποίων μπαίνουμε σε κλήρωση που χαρίζει πλούσια δώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v