Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εργο 6,6 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία

Eργο ύψους 6,6 εκατ. δολ., που αφορά στην υλοποίηση συστήματος διαχείρισης των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Σαουδικής Αραβίας, ανέλαβε η Intracom.

Intracom: Εργο 6,6 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Eργο ύψους 6,6 εκατ. δολ., που αφορά στην υλοποίηση συστήματος διαχείρισης και ανάλυσης σηματοδοσίας CCS Νο 7 (SS7-MAS) των δικτύων Σταθερής και Ασύρματης τηλεφωνίας του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Σαουδικής Αραβίας, ανέλαβε μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό η Intracom.

Στο πλαίσιο του έργου θα παρασχεθούν ο σχετικός εξοπλισμός, η πλατφόρμα λογισμικού και υπηρεσίες υλοποίησης, υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Το Σύστημα Διαχείρισης και Ανάλυσης Σηματοδοσίας, το οποίο βασίζεται στην OSS λύση acceSS7 του οίκου Agilent Technologies, αντλεί δεδομένα από τις υπάρχουσες ζεύξεις σηματοδοσίας Νο 7 ενός δικτύου, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των κλήσεων και υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο.

Παρόμοιο σύστημα (του ίδιου κατασκευαστή) λειτουργεί ήδη με επιτυχία σε περισσότερους από 140 τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως στις France Telecom και Orange (Γαλλία), Telecom Italia (Ιταλία), Vodafone (Αγγλία), KPN (Ολλανδία), Sprint, ΑΤ&Τ, Bell South (HΠΑ), NTT (Ιαπωνία), Τelstra (Αυστραλία) κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v