Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Νέα στελέχη για επέκταση στη λιανική

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η περαιτέρω στελέχωση του Ομίλου Marfin λόγω της επικείμενης επέκτασής του στον χώρο της λιανικής τραπεζικής, καθώς ο όμιλος ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό του των Λ. Χιλιαδάκη, Ν. Πλακομιχελάκη και Π. Τσουπίδη.

Marfin: Νέα στελέχη για επέκταση στη λιανική
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η περαιτέρω στελέχωση του Ομίλου Marfin λόγω της επικείμενης επέκτασής του στον χώρο της λιανικής τραπεζικής.

Ο κ. Λευτέρης Χιλιαδάκης θα παρέχει τις υπηρεσίες του σαν αντιπρόεδρος της Marfin Financial Group και πρόεδρος της Εκτελεστικής της Επιτροπής, με κύριες αρμοδιότητες τη στρατηγική, τον συντονισμό και την εποπτεία των θυγατρικών της τραπεζών.

Ο κ. Χιλιαδάκης ήταν γενικός διευθυντής (Country Manager) της HSBC στην Ελλάδα επί σειρά ετών, ενώ παλαιότερα υπήρξε και ανώτερο στέλεχος της CHASE.

Η κ. Νίκη Πλακομιχελάκη θα παρέχει τις υπηρεσίες της κατ΄ αρχήν σαν σύμβουλος διοίκησης της Marfin Financial Group για τον τομέα Λιανικής Τραπεζικής, ενώ με την επέκταση του Ομίλου στον τομέα αυτό θα αναλάβει αντίστοιχες διοικητικές αρμοδιότητες.

Η κ. Πλακομιχελάκη ήταν διευθύντρια της Διεύθυνσης Marketing της Alpha Bank και υπεύθυνη για τη στρατηγική προώθηση των προϊόντων της Τράπεζας με έμφαση στον Τομέα της Λιανικής Τραπεζικής, ενώ παλαιότερα έχει υπάρξει στέλεχος στις Τράπεζες Citibank, Barclays και XiosBank.

Τέλος ο κ. Πάνος Τσουπίδης θα παράσχει τις υπηρεσίες του στη Marfin σαν Project Manager για τη διεκδίκηση της Γενικής Τράπεζας και συντονιστής της ομάδας ελέγχου των στοιχείων της (Due Diligence Team), που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει την Grant Thornton και την Kantor.

Ο κ. Τσουπίδης ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δωρικής Τράπεζας, ενώ παλαιότερα υπήρξε και ανώτερο στέλεχος της HSBC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v