Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

La Tribune: ΕΥΔΑΠ ”βλέπει” η Veolia Environnement

Για ενδιαφέρον της Veolia Environnement (μετεξέλιξης της Vivendi Environnement) για την απόκτηση μεριδίου στην ΕΥΔΑΠ κάνει λόγο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας La Tribune, χωρίς να αναφέρει τις πηγές των πληροφοριών της.

La Tribune: ΕΥΔΑΠ ”βλέπει” η Veolia Environnement
Για ενδιαφέρον της γαλλικής εταιρίας Veolia Environnement να αποκτήσει μερίδιο στην ΕΥΔΑΠ κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα ”La Tribune”, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τις πηγές των πληροφοριών της.

Να σημειωθεί ότι η Veolia Environnement είναι μετεξέλιξη της θυγατρικής της Vivendi, Vivendi Environnement.

Η δύο εταιρίες διατηρούν ήδη συνεργασία. Στις 28 Ιουνίου, η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε την απόφαση του Δ.Σ. της για υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με την εταιρία Vivendi Water, θυγατρική της Vivendi Environnement.

Η συνεργασία των δύο εταιριών, όπως είχε επισημάνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης, Ε. Τζέλλας, αφορά στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Οι χώρες στις οποίες είχε ανακοινωθεί ότι θα δραστηριοποιηθούν από κοινού οι δύο εταιρίες είναι οι Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, Κροατία, Σλοβενία, Κύπρος, Μάλτα, Αίγυπτος και Λιβύη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v