Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda Development: Εγκαίνια του Golden Hall

Την Πέμπτη 27/11/2008 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Golden Hall, του νέου προορισμού αγορών υψηλών προδιαγραφών και μόδας που ανέπτυξε και θα εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια η εταιρεία LAMDA Development.

Lamda Development: Εγκαίνια του Golden Hall
Την Πέμπτη 27/11/2008 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Golden Hall, του νέου προορισμού αγορών υψηλών προδιαγραφών και μόδας που ανέπτυξε και θα εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια η εταιρία LAMDA Development μέσω της θυγατρικής της LAMDA Δομή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε έναν χώρο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας οι 2.500 καλεσμένοι συναντήθηκαν σε μία λαμπερή εκδήλωση που σηματοδότησε την έναρξη λειτουργίας του Golden Hall, το οποίο ανοίγει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου επισήμως τις πύλες του στο αγοραστικό κοινό.

Το Golden Hall είναι κομβικά τοποθετημένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Είναι πλήρως μισθωμένο και φιλοξενεί 132 καταστήματα, τα οποία καταλαμβάνουν τα 41.000 υπέργεια τ.μ. του, ενώ στα 60.000 τ.μ. υπόγειων χώρων διατίθενται 1.400 θέσεις στάθμευσης σε δύο επίπεδα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του.

Στα δύο πρώτα επίπεδα αναπτύσσονται κυρίως καταστήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, καλλυντικών, αθλητικών ειδών, κομμωτήριο, βιβλιοπωλεία κ.ά. Στους χώρους αυτούς οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα με τις αγορές τους να απολαμβάνουν γευστικά διαλείμματα για καφέ και snacks. Στο τρίτο επίπεδο φιλοξενούνται πέντε εστιατόρια που προσφέρουν στους επισκέπτες διαφορετικές γαστρονομικές επιλογές ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.

Τα πλέον γνωστά ελληνικά εμπορικά σήματα αλλά και τα σημαντικότερα διεθνή, εκ των οποίων πολλά εγκαινιάζουν στο Golden Hall την παρουσία τους στην ελληνική αγορά, αναμένεται να καταστήσουν τον νέο εμπορικό χώρο νέο σημείο αναφοράς για ποιοτικές αγορές στην Ελλάδα και να προσφέρουν επιπλέον δυναμική στην αγοραστική κίνηση.

Τους εκλεκτούς καλεσμένους των εγκαινίων του Golden Hall καλωσόρισαν η κυρία Μαριάννα Λάτση και o κύριος Aπόστολος Ταμβακάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v