Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΤ: Συμμετοχή στο πακέτο στήριξης

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετέχει και στις τρεις φάσεις του προγράμματος στήριξης που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση, επανέλαβε ο πρόεδρός του, κ. Άγγελος Φιλιππίδης, στο περιθώριο ημερίδας της ΟΤΟΕ.

ΤΤ: Συμμετοχή στο πακέτο στήριξης
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετέχει και στις τρεις φάσεις του προγράμματος στήριξης που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση, επανέλαβε ο πρόεδρός του, κ. Άγγελος Φιλιππίδης, στο περιθώριο ημερίδας της ΟΤΟΕ.   

Ειδικότερα, ο κ. Άγγελος Φιλιππίδης, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που εξαγγέλθηκαν τα μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών για την αντιμετώπιση της κρίσης στο χρηματοπιστωτικό τομέα, έκανα σαφές- με δημόσια δήλωσή μου- ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετέχει και στις τρεις φάσεις του προγράμματος στήριξης που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν η πρώτη κυβέρνηση, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προχώρησε στη λήψη άμεσων μέτρων, όπως η εγγύηση των καταθέσεων των πολιτών, προκειμένου να θωρακιστεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα, στη δύσκολη αυτή συγκυρία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v