Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Βραβεύτηκε για το σύστημα "winbank"

Βραβεύτηκε ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς για την νέα πλατφόρμα "winbank international" στην οποία ενοποιούνται οι υπηρεσίες e-banking όλων των χωρών όπου δραστηριοποιείται, από το περιοδικό Banking Technology.

Πειραιώς: Βραβεύτηκε για το σύστημα winbank
Η νέα πλατφόρμα πληροφορικής "winbank international" στην οποία ενοποιούνται σε μια κοινή υπηρεσία οι υπηρεσίες e-banking όλων των χωρών όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς βραβεύτηκε από το έγκυρο διεθνές περιοδικό Banking Technology με τη διάκριση "Highly Commended".

Είναι η δεύτερη διάκριση για την πλατφόρμα winbank international μετά την παγκόσμια βράβευσή της από τη Microsoft Corp. τον περασμένο Μάρτη και η τέταρτη διάκριση της Τράπεζας Πειραιώς στα ετήσια τραπεζικά βραβεία του Banking Technology.

Αυτές οι διεθνείς, μαζί με τις ελληνικές επιβραβεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς, επιβεβαιώνουν την ποιότητα των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών, που αντανακλάται και στην υψηλή ικανοποίηση του μεγάλου πλέον πλήθους πελατών της που χρησιμοποιεί καθημερινά την winbank (e-banking) και εξυπηρετεί μέσω Internet τις τραπεζικές του συναλλαγές.

Η προτίμηση αυτή των πελατών για αυτο-εξυπηρέτησή τους αποδεικνύεται και στην πράξη, καθώς άνω του 60% των εγχρήματων συναλλαγών που εκτελούν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς εκτελούνται μέσω winbank, όπως π.χ. μεταφορές χρημάτων, εμβάσματα, πληρωμές τρίτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v