Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Ιατρικού Αθηνών με ΟΣΦΠ

Στην υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας προχώρησαν ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών και ο Ολυμπιακός ΣΦΠ με στόχο την πλήρη υγειονομική κάλυψη όλων των αθλητών των τμημάτων του Ολυμπιακού, μέσω ασφαλιστικών καλύψεων της συνδεδεμένης με τον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών ασφαλιστικής εταιρίας La Vie Assurance.

Συνεργασία Ιατρικού Αθηνών με ΟΣΦΠ
Στην υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας προχώρησαν ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών και ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου.

Η εν λόγω συμφωνία συνεργασίας περιλαμβάνει την πλήρη υγειονομική κάλυψη όλων των αθλητών των τμημάτων του Ολυμπιακού, όπως ΠΑΕ, ΚΑΕ και τμημάτων ερασιτέχνη, αλλά και των τμημάτων Junior, Eφήβων, Παίδων, Παμπαίδων και παιδιά Υποδομών, μέσω ασφαλιστικών καλύψεων της συνδεδεμένης με τον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών ασφαλιστικής εταιρείας La Vie Assurance.

Παράλληλα, περιλαμβάνει και την παροχή ειδικών προνομίων στα νοσοκομεία του ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τα μέλη του Ολυμπιακού και τους εργαζόμενους αυτού.

Σε αυτό το πλαίσιο σημειώνεται πως προβλέπονται εκπτώσεις στις ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ομίλου, εκπτώσεις στις διαγνωστικές εξετάσεις, παροχή ιατρικών συμβουλών 24 ώρες το 24ωρο, προνομιακές τιμές στα check up, εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας.

Επίσης, προβλέπονται εκπτώσεις στο τμήμα αθλητιατρικών κακώσεων & αποκατάστασης του Ιατρικού Αθηνών, δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας για κάθε παιδί μέλους, από 6 μηνών - 3 ετών, για 1 χρόνο, δωρεάν χρήση της υπηρεσίας ασθενοφόρων EMS για έκτακτη εισαγωγή σε νοσοκομείο του ομίλου, παροχή πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου, με τραυματιοφορέα και νοσηλευτή στους εντός έδρας αγώνες για την ΠΑΕ και ΚΑΕ ΟΣΦΠ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σωκράτης Κόκκαλης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων: ”Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που είχαμε, επιλέξαμε αυτήν του Ιατρικού Κέντρου, εκτιμώντας όχι μόνο την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και την υψηλού επιπέδου κατάρτιση του επιστημονικού δυναμικού, αλλά και τα εξαιρετικά προνόμια που θα μπορεί να απολαμβάνει από αυτή τη συνεργασία κάθε μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας”.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Γ. Αποστολόπουλος μεταξύ άλλων επισήμανε:

”Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών με τη σημερινή συμφωνία αγκαλιάζει τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού προσφέροντας αγάπη και ασφάλεια.

Τα προνόμια τα οποία από σήμερα θα απολαμβάνουν τα μέλη και οι αθλητές του Ολυμπιακού είναι πρωτόγνωρα και εντυπωσιακά.

Μέσα από αυτά ο Ολυμπιακός κόσμος θα μπορεί να απολαμβάνει σε προσιτές τιμές τις υψηλοτάτου επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που μόνον ο όμιλός μας μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη, και είναι αυτές που τον έχουν καταξιώσει στον χρόνο, στη συνείδηση του Έλληνα αλλά και του Ευρωπαίου ασθενούς”.

Και κατέληξε: ”Άλλωστε σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού ανήκουμε και εμείς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v