Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Παρουσίαση προϊόντος στη Cisco Expo

Mία oλοκληρωμένη πρόταση ασύρματης επικοινωνίας για το επιχειρηματικό περιβάλλον, θα παρουσιάσει η Info-Quest, στη έκθεση Cisco Expo 2003 που πραγματοποιείται στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2003.

Info-Quest: Παρουσίαση προϊόντος στη Cisco Expo
Mία oλοκληρωμένη πρόταση ασύρματης επικοινωνίας για το επιχειρηματικό περιβάλλον, που περιλαμβάνει τηλεπικοινωνιακές υποδομές, εφαρμογές ασύρματης επικοινωνίας και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης – LMDSΗ, θα παρουσιάσει η Info-Quest, στη έκθεση Cisco Expo 2003.

Πιο αναλυτικά, η Info-Quest θα παρουσιάσει λύσεις Ασύρματων Υποδομών, που υλοποιούνται με τεχνολογίες της Cisco Systems, Middleware συστήματα της Extended Systems και την πλατφόρμα Διαχείρισης Δικτύων & Συστημάτων Unicenter της Computer Associates (CA), Εφαρμογές ασύρματης επικοινωνίας για την αυτοματοποίηση των πωλήσεων και τη διαχείριση στόλου οχημάτων, που έχουν αναπτυχθεί από την εξειδικευμένη εταιρία του Ομίλου Info-Quest, ACE Hellas, καθώς και την επιτυχημένη υλοποίηση, που πραγματοποίησε πρόσφατα για το ”Athens International Airport (AIA).

Παράλληλα ολοκληρώνοντας τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης για προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της, τις νέες υπηρεσίες Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης (LMDS) της Q-Telecom, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και περιλαμβάνουν υπηρεσίες Διασύνδεσης LMDS, Τηλεφωνίας (POTS, Fractional E1/E1, Value Added Services), Μισθωμένων Κυκλωμάτων (n x 64Kbps – 2Mbps) πρόσβασης στο Internet με Value Added Services (IP Addressing, Domain Name System, E-Mail Hosting, Web Hosting, Database Services, Proxy Services).

Η Cisco Expo, πραγματοποιείται στις 18-19 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Η παρουσίαση της Info-Quest, με θέμα ” Ολοκληρωμένη Ασύρματη Επικοινωνία. Υποδομές, Εφαρμογές & Υπηρεσίες” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v