Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τelestet: Eμπορική συνεργασία με Eurobank Cards

Σε εμπορική συνεργασία με την Eurobank Cards, θυγατρική του ομίλου Eurobank προχώρησε από τις αρχές Νοεμβρίου η Τelestet, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του εμπορικού δικτύου διανομής των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Τelestet: Eμπορική συνεργασία με Eurobank Cards
Σε εμπορική συνεργασία με την Eurobank Cards, θυγατρική του ομίλου Eurobank προχώρησε από τις αρχές Νοεμβρίου η Τelestet, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του εμπορικού δικτύου διανομής των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Mέσω της νέας αυτής εμπορικής συνεργασίας, η Τelestet θέτει σε εφαρμογή ένα νέο μοντέλο πωλήσεων, καθώς η Eurobank θα προωθεί συνδέσεις Τelestet, ακολουθώντας το μοντέλο της μοναδικής προσφοράς ανά περίοδο.

Πιο αναλυτικά, η τράπεζα θα διαθέτει στους κατόχους πιστωτικών καρτών της προσφορές για πακέτα συνδέσεων Τelestet με συμβόλαιο αλλά και για καρτοκινητή τηλεφωνία. Οι προσφορές θα ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα συνοδεύονται από επιπλέον δώρα.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εμπορική συνεργασία των δύο εταιριών χαρακτηρίζεται ευέλικτη, γρήγορη και απλή καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Eurobank για να προμηθευτούν τις προσφορές της Τelestet, είναι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Eurobank Cards, στον αριθμό 210 9555555 και να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Στη συνέχεια, λαμβάνουν το πακέτο προσφοράς της παραγγελίας τους μέσω courier (χωρίς χρέωση).

Η προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει αυτήν την περίοδο αφορούν:

* Σύνδεση με συμβόλαιο στο πρόγραμμα Τelestet 70 η οποία συνοδεύεται από τρεις δωρεάν συσκευές (ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ασύρματο τηλέφωνο και ένα σταθερό τηλέφωνο με αναγνώριση κλήσης και ανοιχτή ακρόαση)

* Πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας με συσκευή MMS με ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή, δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 26 ευρώ, 20% εφάπαξ έκπτωση για απεριόριστες κλήσεις σε τρεις αριθμούς, σε 20 άτοκες δόσεις.

Στη συνεργασία αυτή αναφέρθηκαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Τelestet κ. Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος και ο Εμπορικός Διευθυντής της Eurobank Cards κ. Γ. Κοτσολάκης.

”Συνεχίζουμε την στρατηγική μας να ενισχύουμε ολοένα το δίκτυο πωλήσεων μας και να αξιοποιούμε νέα κανάλια διανομής” δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Τelestet, κ. Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, και πρόσθεσε ότι ”είμαστε κοντά στους πελάτες μας τόσο μέσω των καταστημάτων Τelestet Centers τα οποία είναι σήμερα 151 σε όλη την Ελλάδα και λειτουργούν ως τα πλέον ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών όσο και μέσω του ευρύτερου εμπορικού μας δικτύου. Παράλληλα έχουμε κατοχυρώσει την πρωτοπορία στην αξιοποίηση νέων καναλιών διανομής με μία σειρά εμπορικών συνεργασιών που είχαν ως στόχο να κάνουν τα προϊόντα μας ακόμα πιο προσιτά στον καταναλωτή. Η Τelestet ήταν η πρώτη εταιρεία που διέθεσε την καρτοκινητή τηλεφωνία Free2Go στα περίπτερα και σε μίνι μάρκετ, η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε σημεία πώλησης μέσα σε πλοία και εγκατέστησε αυτόματους πωλητές σε σημεία αυξημένης κίνησης ενώ πρόσφατα προχωρήσαμε και στην επέκταση της συνεργασίας μας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)”.

Ειδικά για τη συνεργασία με την Eurobank, ο κ. Παπαγιαννόπουλος υπογράμμισε: ”Η εμπορική συνεργασία μας με την τράπεζα, είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας μας για διεύρυνση της παρουσίας μας στην αγορά προκειμένου να παραμένουμε ανταγωνιστικοί και να προσεγγίζουμε άμεσα τους καταναλωτές.

Η συνεργασία μας με την Eurobank έχει ως αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας Τelestet καθώς περιλαμβάνει τόσο συνδέσεις με συμβόλαια για πελάτες που κάνουν αυξημένη χρήση του κινητού τους όσο και πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας για όσους επικοινωνούν λιγότερο μέσω κινητού ή κάνουν χρήση της υπηρεσίας γραπτών μηνυμάτων. Η αξιοπιστία και η δυναμική της Eurobank, μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας μας, αποτελούν εγγύηση για τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συμφωνίας. Πρόκειται για ακόμη μία συνεργασία που δίνει ώθηση στο όραμά μας να μπορεί ο καταναλωτής να βρει προϊόντα Τelestet σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οποιαδήποτε ώρα και μέρα”.

Από την πλευρά της Eurobank Cards, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Γ. Κοτσολάκης παρουσίασε τη νέα εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας τονίζοντας ότι ”αρκετές έρευνες αλλά και η προσωπική μας εμπειρία μας έχουν δείξει ότι στον σημερινό τρόπο ζωής οι πελάτες μας δέχονται με ευχαρίστηση το πακετάρισμα πολλαπλών υπηρεσιών, κάτι που τους μειώνει χρόνο, κόπο αλλά και έξοδα. Βέβαια οι πελάτες επιθυμούν αυτή την εξυπηρέτηση να την λαμβάνουν από οργανισμούς τους οποίους γνωρίζουν εμπιστεύονται και στους οποίους μπορούν να βασιστούν.

Σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας λοιπόν είναι η συνεχής μας προσπάθεια να διευρύνουμε την σχέση μας με τον πελάτη ακόμα και έξω από το τραπεζικό πλαίσιο. Σήμερα σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ασφαλιστικά προϊόντα, ιατρικές υπηρεσίες, παιδαγωγικές υπηρεσίες και τηλεφωνία σταθερή και κινητή που είναι το θέμα μας σήμερα.

Με αυτό το πρίσμα μια συνεργασία σαν και αυτήν που ανακοινώνουμε σήμερα με την Telestet είναι ιδανική αφού δυο μεγάλες εταιρείες που μοιάζουν σε αρκετά σημεία της φιλοσοφίας τους και είναι πρωτοπόροι στο τομέα τους με έφεση στην συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον μεγάλο πραγματικά αριθμό των πελατών τους.”

Τέλος, σημειώνεται ότι αποδέκτες της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών Τelestet μέσω του δικτύου της Eurobank Cards είναι περισσότεροι από 1,6 εκατ. κάτοχοι πιστωτικών καρτών Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v