Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκρίθηκαν οι συγχωνεύσεις ΠΕΙΛΗ-ΕΤΛΗΣ

Εγκρίθηκε σήμερα από τις γενικές συνελεύσεις των εταιριών ETBA Leasing και Πειραιώς Leasing η συγχώνευσή τους, και η σχέση ανταλλαγής ορίστηκε ως 0,333 μετοχές της δεύτερης για κάθε μια μετοχή της πρώτης.

Εγκρίθηκαν οι συγχωνεύσεις ΠΕΙΛΗ-ΕΤΛΗΣ
Εγκρίθηκε σήμερα από τις γενικές συνελεύσεις των εταιριών ETBA Leasing και Πειραιώς Leasing η συγχώνευσή τους με απορρόφηση της πρώτης από την δεύτερη.

Επίσης εγκρίθηκε η σχέση ανταλλαγής μετοχών των δύο εταιριών, σύμφωνα με την οποία κάθε μέτοχος της ETBA Leasing θα ανταλλάσσει κάθε μετοχή που κατέχει με 0,333333333 μετοχές της Πειραιώς Leasing που θα εκδοθούν μετά την συγχώνευση.

Επιπλέον η γενική συνέλευση της Πειραιώς Leasing αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Δηλαδή το μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώσας Εταιρίας μετά την συγχώνευση (Νέο Μετοχικό Κεφάλαιο) θα ισούται με το άθροισμα των μετοχικών κεφαλαίων των συγχωνευόμενων εταιριών πλέον του ποσού αύξησης 581.313,60 ευρώ, για το σκοπό στρογγυλοποίησης της νέας ονομαστικής αξίας ανά μετοχή, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο.

Το Νέο Μετοχικό Κεφάλαιο θα διαμορφωθεί με την συγχώνευση στο συνολικό ποσό των 106.747.344 ευρώ διαιρούμενο σε 24.260.760 ονομαστικές με ψήφο μετοχές ονομαστικής αξίας 4,40 ευρώ κάθε μία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v