Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Διάκριση για τα προϊόντα Evinrude DI

Tην υψηλότερη βαθμολογία για την ικανοποίηση καταναλωτών έλαβαν σε πρόσφατη έρευνα οι κινητήρες Evinrude DI που αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από την εισηγμένη εταιρία Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: Διάκριση για τα προϊόντα Evinrude DI
Tην υψηλότερη βαθμολογία έλαβαν οι κινητήρες Evinrude DI σε πρόσφατη έρευνα ”Ικανοποίησης Τελικού Καταναλωτή Εξωλέμβιων Κινητήρων”, όπως αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας Πετρόπουλος η οποία αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα συγκεκριμένα προίόντα.

Η έρευνα διενεργήθηκε στη Β. Αμερική κατά το 2003 από την παγκοσμίως γνωστή εταιρεία ερευνών JD Power and Associates και τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας απέδειξαν ότι η Bombardier, από τον πρώτο χρόνο παραγωγής υπό την ιδιοκτησία της των κινητήρων Evinrude, κατόρθωσε να τελειοποιήσει την τεχνολογία άμεσου ψεκασμού (DI) και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ποιότητα, την αντοχή και αξιοπιστία των κινητήρων Evinrude.

Τέλος όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, την ίδια εμπειρία είχαν και οι καταναλωτές στην Ελλάδα, όπου η Evinrude και η Johnson, που αντιπροσωπεύονται από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, διπλασίασαν το μερίδιο αγοράς τους κατά το 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v