Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηεμμανουήλ: Τι είπε για απόδοση Στοιχήματος

Η ΟΠΑΠ σχεδιάζει τη σταδιακή αύξηση του ποσοστού απόδοσης κερδών στους παίκτες του Πάμε Στοίχημα, τόνισε ο CEO του οργανισμού, κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

  • του Γιώργου Φλώκα
Χατζηεμμανουήλ: Τι είπε για απόδοση Στοιχήματος
Η ΟΠΑΠ σχεδιάζει τη σταδιακή αύξηση του ποσοστού απόδοσης κερδών στους παίκτες του Πάμε Στοίχημα, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ τόνισε μεταξύ άλλων ότι στο άμεσο μέλλον αναμένεται, ο ΟΠΑΠ να έλθει σε νέα συμφωνία με τους πράκτορες, σημειώνοντας ότι περιμένει από τους πράκτορες του οργανισμού να υπογράψουν το σχετικό κείμενο στο άμεσο μέλλον.

Όπως ανέφερε, στην υποθετική περίπτωση που καταργηθεί το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, ο οργανισμός μπορεί να ζήσει με τον ανταγωνισμό, υπογραμμίζοντας όμως ότι τα περιθώρια κέρδους για όλους θα είναι χαμηλότερα. 

Αναφορικά με τα μεγέθη του οργανισμού, ο κ. Χατζηεμμανουήλ υπογράμμισε ότι τα κάπως ισχνά έσοδα από το Πάμε Στοίχημα δεν είναι μόνιμη τάση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η αγορά είχε υπερβολικές προσδοκίες από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στη διατύπωση εκτιμήσεων και στις προηγούμενες τηλεδιασκέψεις.

Παράλληλα, σημείωσε ότι από το 2009, ο οργανισμός εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει σταδιακά το ποσοστό αποπληρωμής παικτών στο Πάμε Στοίχημα, κάτι που αναμένεται να βελτιώσει την εικόνα των εσόδων του ΟΠΑΠ.

Ερωτηθείς για πιθανές εξαγορές, εκτός της αναμενόμενης κατάθεσης προσφοράς για τη λοταρία Milly Piyango στην Τουρκία, τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ παρακολουθεί στενά τις αγορές.   

Σχετικά με το μέρισμα, υπογράμμισε ότι δεν θα αλλάξει η μερισματική πολιτική. "Αυτό που μας ανησυχεί πάρα πολύ είναι ο φόρος παρακράτησης 10%", εξήγησε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v