Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οικονομικότερες χρεώσεις στη σταθερή από Q-Telecom

Μείωση έως και 90% στις χρεώσεις για όλες τις διεθνείς κλήσεις από την 1η Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η Q-Telecom, μέλος της Info-Quest. Η εταιρία υποστηρίζει ως χορηγός για δεύτερη φορά το συνέδριο πληροφορικής GREEK ICT FORUM.

Οικονομικότερες χρεώσεις στη σταθερή από Q-Telecom
Μείωση έως και 90% στις χρεώσεις για όλες τις διεθνείς κλήσεις από την 1η Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η Q-Telecom, μέλος της Info-Quest.

Ειδικότερα, στη σταθερή τηλεφωνία μέσω του κωδικού επιλογής φορέα 1765 δημιουργεί ”ώρες μειωμένης χρέωσης” με έκπτωση 10%, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, χωρίς δεσμεύσεις ή πάγια για όλους τους πελάτες της, παλαιούς και νέους.

Οι χρεώσεις στις διεθνείς κλήσεις μειώνονται στα 0,12 ευρώ/λεπτό και φθάνουν έως 0,108 ευρώ/λεπτό τις ώρες μειωμένης χρέωσης, προς όλες τις χώρες στις οποίες σημειώνεται η μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή κίνηση, όπως προς κινητά και σταθερά των ΗΠΑ, & Καναδά και προς σταθερά Ευρώπης, Αυστραλίας, Κύπρου, Κίνας, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρης, Ισραήλ, Ιαπωνίας, Ταιβάν, Αργεντινής και Βραζιλίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αποκλειστικά από την Q-Telecom οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις 10% στις ”Ώρες μειωμένης χρέωσης” για όλες τις διεθνείς και υπεραστικές κλήσεις από το πρώτο λεπτό, χωρίς καμία υποχρέωση, πάγιο ή άλλη δέσμευση.

Οι ώρες μειωμένης χρέωσης ισχύουν τις καθημερινές, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 21:00 έως τις 08:00 της επόμενης ημέρας και όλο το Σαββατοκύριακο έως Δευτέρα, στις 08:00 το πρωί.

Επίσης, για να είναι εύκολες και κατανοητές οι χρεώσεις, η Q ομαδοποίησε όλους τους διεθνείς προορισμούς σε 15 ζώνες και θέτει νέα ενιαία μειωμένη χρέωση για κλήσεις προς όλα τα κινητά τηλέφωνα (Q-Telecom, CosmΟΤΕ, Vodafone, Telestet) στα 0,2140 ευρώ και 0,1926 ευρώ μετά το τέταρτο λεπτό ομιλίας.

Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές του Q 1765 συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που ίσχυαν για το πακέτο Q 1765:

* Υπεραστικές κλήσεις από -17,46% έως -25,4% φθηνότερες σε σχέση με τον ΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ.

* Αστικές κλήσεις (προσφέρονται μόνο εντός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης) με την ίδια χαμηλή χρέωση κατά -3,85% φθηνότερες σε σχέση με τον ΟΤΕ.

* Κλήσεις προς όλα τα κινητά τηλέφωνα (Q-Telecom, CosmΟΤΕ, Vodafone, Telestet) από -2,73% έως -25,92% φθηνότερες σε σχέση με τον ΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ.

* Έκπτωση 10% μετά το 4ο λεπτό, σε όλες τις κλήσεις πλην των αστικών.

* Υπηρεσία Q-Family με έκπτωση 10% για κλήσεις προς 5 κινητά Q και επιπλέον 10% έκπτωση μετά το τέταρτο λεπτό.

Ο τρόπος χρέωσης των κλήσεων από την Q-Telecom γίνεται για τις αστικές κλήσεις ανά λεπτό και για τις υπεραστικές, διεθνείς και τις κλήσεις προς κινητά ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό. Οι κλήσεις που γίνονται εντός των υπολοίπων νομών (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης) χρεώνονται ως υπεραστικές.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι όλες οι συγκρίσεις τιμών του νέου πακέτου Q 1765 έγιναν με βάση τους ανακοινωμένους τιμοκαταλόγους των άλλων εταιριών έως τις 10.11.2003

Επίσης, η Q-Telecom υποστηρίζει ως χορηγός για δεύτερη χρονιά το ετήσιο συνέδριο τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής GREEK ICT FORUM, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2003.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του 4ου παρόχου κινητής τηλεφωνίας στον χώρο των περιπτέρων των χορηγών.Το 5ο Greek ICT FORUM θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

* Δείτε δεξιά στο ”Συνοδευτικό υλικό” το συγκριτικό πίνακα των νέων χρεώσεων Q.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v