Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Είσοδος της Mitica σε ΕΠΑΤΤ–Στρίντζη (update)

Στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών ΕΠΑΤΤ και Γραμμές Στρίντζη εισέρχεται η κυπριακή εταιρία συμμετοχών Mitica (συμφερόντων του γνωστού επενδυτή κ. Iων. Tζιβέλη) αποκτώντας σταδιακά μετοχές μέσω του ΧΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του euro2day.gr.

Είσοδος της Mitica σε ΕΠΑΤΤ–Στρίντζη (update)
Eντός της ημέρας αναμένεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του euro2day.gr, να δημοσιοποιηθεί η είσοδος της κυπριακής εταιρίας συμμετοχών Mitica (συμφερόντων του γνωστού επενδυτή κ. Iω. Tζιβέλη) στο μετοχικό κεφάλαιο των Επιχειρήσεις Αττικής και Γραμμές Στρίντζη.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αγορές των μετοχών των EΠATΤ και Στρίντζης δεν προήλθαν από τα μετοχικά χαρτοφυλάκια της οικογένειας Παναγόπουλου, αλλά αποκτήθηκαν σταδιακά μέσω αγορών από το XA.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Mitica θα ανακοινώσει την συγκέντρωση ποσοστού άνω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου σε κάθε μία από τις δυο προαναφερθείσες εισηγμένες.

H επένδυση της Mitica στον χώρο της ναυτιλίας πραγματοποιείται για πρώτη φορά και εκτιμάται ότι αντανακλά την πίστη του μεγαλομετόχου της κ. Tζιβέλη στις προοπτικές του κλάδου και στις διοικήσεις των δύο εταιριών.

Mέχρι τώρα οι γνωστές τοποθετήσεις της Mitica σε ποσοστά άνω του 5% είναι στις Φουρλής, Hellas Can και Eυρωπαϊκή Πίστη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v