Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Συμμετοχή σε έκθεση real estate στις Κάνες

Στη διεθνή έκθεση retail real estate στο Palais des Festivals των Κανών, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 21 Νοεμβρίου, συμμετέχει και φέτος η LAMDA Development.

Lamda: Συμμετοχή σε έκθεση real estate στις Κάνες
Η LAMDA Development συμμετέχει και φέτος στη διεθνή έκθεση retail real estate στο Palais des Festivals των Κανών, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 21 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή των σημαντικότερων εταιριών που δραστηριοποιούνται διεθνώς στον κλάδο του Retail Real Estate.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η LAMDA Development θα αποτελέσει και φέτος τη μόνη ελληνική εταιρία που θα έχει παρουσία με δικό της περίπτερο στην έκθεση της MAPIC, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο ραντεβού των επαγγελματιών του χώρου του retail real estate και η οποία το 2002 φιλοξένησε πάνω από 6.000 συμμετέχοντες από 56 χώρες.

Στο περίπτερο της LAMDA Development, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη της εταιρείας, αλλά και να ενημερωθούν για τα σπουδαιότερα έργα που αναπτύσσει την παρούσα χρονική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της MAPIC, τα στελέχη της LAMDA Development πρόκειται να πραγματοποιήσουν προσωπικές συναντήσεις με επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο με αντικείμενο νέες επενδύσεις καθώς και την εκμετάλλευση όσων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η MAPIC ιδρύθηκε το 1995 για να συμπληρώσει την ετήσια έκθεση MIPIM που αφορά στον ευρύτερο χώρο του real estate και πραγματοποιείται στις Κάνες κάθε Μάρτιο από το 1990.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v