Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς Leasing: Παρουσίαση στη σύνοδο της IFLA

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Πειραιώς Leasing στη σύνοδο του διεθνούς συνδέσμου εταιριών leasing IFLA (International Financial Leasing Association) στο Δουβλίνο στις 6/11/2003.

Πειραιώς Leasing: Παρουσίαση στη σύνοδο της IFLA
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Πειραιώς Leasing στη σύνοδο της IFLA (International Financial Leasing Association) στο Δουβλίνο στις 6 Νοεμβρίου 2003.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς Leasing η IFLA είναι διεθνής σύνδεσμος των εταιριών leasing στον οποίον συμμετέχουν θυγατρικές εταιρίες leasing σημαντικών τραπεζών, όπως η Βελγική Fortis Lease, η Βρετανική Lombard, η Ολλανδική Amstel Lease του ομίλου ABN Amro, η Γαλλική BNP Paribas Lease, η Φινλανδική Nordea Finance, η Ιταλική Agrileasing και άλλες.

Σημειώνεται επίσης πως σκοπός του συνδέσμου είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η ενημέρωση επί των εξελίξεων της αγοράς leasing σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και η συνεργασία σε σημαντικά έργα χρηματοδότησης μέσω leasing.

Στην ίδια πάντα ανακοίνωση, επισημαίνεται πως η IFLA αφού ερεύνησε και ανέλυσε την Ελληνική αγορά, επέλεξε να απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην Πειραιώς Leasing βασιζόμενη στη δυναμική της ανάπτυξη, στη θέση που κατέχει στην αγορά, στην κερδοφορία και την ποιότητα των οικονομικών της στοιχείων.

Επίσης, σημειώνεται πως στις σήμερα 10 και αύριο 11 Νοεμβρίου διενεργείται στην Αθήνα η επιχειρησιακή συνάντηση της International Fleet Services (πρώην EFFAM) στην οποία συμμετέχει η θυγατρική της Πειραιώς Leasing στον τομέα της χρονομίσθωσης αυτοκινήτων Πειραιώς Best Leasing.

Τέλος, αναφέρεται πως η IFS συντονίζεται από το μεγαλύτερο Βρετανικό χρηματοοικονομικό όμιλο HSBC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v