Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Υπογραφή συμφωνίας με τη γαλλική Lierac

Στην υπογραφή συμφωνίας με τη γαλική εισηγμένη εταιρία Lierac, που ειδικεύεται σε υψηλής τεχνολογίας πρωτότυπα δερμοκαλλυντικά, προχώρησε ο όμιλος Lavipharm, όσον αφορά στην τεχνολογία Solid Gel που αποτελεί καινοτομία στο Solupatch, που παράγεται εξολοκλήρου στο εργοστάσιο της Lavipharm στην Ελλάδα.

Lavipharm: Υπογραφή συμφωνίας με τη γαλλική Lierac
Στην υπογραφή συμφωνίας με τη γαλλική εισηγμένη εταιρία Lierac, που ειδικεύεται σε υψηλής τεχνολογίας πρωτότυπα δερμοκαλλυντικά, προχώρησε ο όμιλος Lavipharm.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lavipharm η εν λόγω συνεργασία αφορά στην τεχνολογία Solid Gel, η οποία αποτελεί την ουσιαστική καινοτομία στο Solupatch, δημιουργεί λεπτά υμένια (φιλμ) που περιέχουν ενεργά συστατικά τα οποία, με τη χρήση serum (ορός) και με ταυτόχρονη επάλειψη, μετατρέπονται σε gel που μεταφέρει με επιτυχία και ασφάλεια τις δραστικές ουσίες στο δέρμα, συγκριτικά πάντα με τους παραδοσιακούς τρόπους χορήγησης.

Σημειώνεται πως το προϊόν Solupatch της Lierac αποτελεί τη δεύτερη εφαρμογή της τεχνολογίας Solid Gel για την περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ η πρώτη εφαρμογή έγινε για το γνωστό οίκο Yves Saint Laurent και συγκεκριμένα για τη σειρά λεύκανσης του δέρματος, ’Clart Εxtreme’.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την τεχνολογία Solid Gel αναφέρεται πως βρίσκει εφαρμογή με τη μορφή patch (επιθέματος) σε ένα νέο αντιρυτιδικό καλλυντικό προϊόν το Solupatch της Lierac, το οποίο αντιμετωπίζει με εξαιρετικό αποτέλεσμα τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο.

Το προϊόν κυκλοφόρησε ήδη στη δυναμική αγορά δερμοκαλλυντικών της Κορέας που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω προώθηση του προϊόντος παγκοσμίως.

Επισημαίνεται ότι το Solupatch παράγεται εξολοκλήρου στο εργοστάσιο της Lavipharm στην Ελλάδα.

”Η συνεργασία με τη Lierac πιστοποιεί για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι διεθνείς μεγάλοι ’παίχτες’ του χώρου της υγείας προς τη Lavipharm.

Στόχος μας άλλωστε είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στο μέλλον της υγείας του ανθρώπου εφαρμόζοντας τις πρωτοπόρες φαρμακευτικές τεχνολογίες μας” τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Lavipharm, κ. Θανάσης Λαβίδας.

”Η Lavipharm προχωρά στη δημιουργία νέων μορφών χορήγησης προϊόντων, αποτελώντας έτσι έναν από τους πλέον πρωτοπόρους Ομίλους στο διεθνές φαρμακευτικό στερέωμα ανοίγοντας νέες προοπτικές συνεργασιών”.

Όπως επισήμανε ο διευθυντής διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων κ. Ανδρέας Μιχαλόπουλος: ”Με μια ικανή και αναγνωρισμένη ομάδα έμπειρων επιστημόνων και μία διοίκηση με ξεκάθαρο επιχειρηματικό πνεύμα, εξελισσόμαστε μεθοδικά και σταθερά στον καθιερωμένο συνεργάτη σ’ έναν κλάδο με απεριόριστες δυνατότητες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v