Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύσεις για πρατήρια καυσίμων από την Info-Quest

Δύο ολοκληρωμένες λύσεις ΦΗΜ-ΑΔΗΜΕ, για την κάλυψη των αναγκών των πρατηρίων καυσίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιριών Info-Quest, X-Code και IMΠΕΚ.

Λύσεις για πρατήρια καυσίμων από την Info-Quest
Δύο ολοκληρωμένες λύσεις ΦΗΜ-ΑΔΗΜΕ, για την κάλυψη των αναγκών των πρατηρίων καυσίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιριών, Info-Quest, X-Code που εξειδικεύεται στην κατασκευή φορολογικών συστημάτων και της IMΠΕΚ προμηθευτή αντλιών στα πρατήρια καυσίμων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρώτη και πλέον οικονομική λύση απευθύνεται σε πρατήρια μικρού σχετικά μεγέθους, με περιορισμένες απαιτήσεις επέκτασης.

Παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με 6-24 σημεία πώλησης, δυνατότητα αλλαγής τιμών μέσω χειριστηρίου και δυνατότητα άμεσης αποστολής των στοιχείων πώλησης των αντλιών στην ΦΗΜ-ΑΔΗΜΕ, χωρίς ενδιάμεσο Interface.

Το σύστημα είναι ιδιαίτερα εύκολο στο χειρισμό και απόλυτα ανθεκτικό σε σκληρές συνθήκες λειτουργίας. Τα βασικά συστατικά της λύσης είναι ο φορολογικός εκτυπωτής e-POS και το σύστημα επικοινωνίας αντλιών και καυσίμων τύπου S8-BOX της Aspo Systems.

Η δεύτερη λύση, αποτελεί μία από τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις της αγοράς με μοναδικές δυνατότητες και μεγάλη επεκτασιμότητα.

Απευθύνεται στα πρατήρια καυσίμων, που αναζητούν μια άρτια μηχανογραφική λύση, ή/και διαθέτουν αρκετά μεγάλο αριθμό αντλιών ή/και έχουν αυξημένες απαιτήσεις για μελλοντικές επεκτάσεις. Η λύση, μεταξύ των άλλων, παρέχει δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και 16 αντλιών ή 32 σημείων πώλησης και μέχρι 16 δεξαμενών, δυνατότητα σύνδεση με αυτόματο πίνακα τιμών και αυτόματο πωλητή καυσίμων & δυνατότητα επέκτασης σε πλήρη μονάδα ελέγχου του πρατηρίου με σύνδεση μέσω PC.

Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί παράλληλα με μετρητές στάθμης – θερμοκρασίας – νερού των δεξαμενών για πλήρη καταγραφή των καυσίμων, παρέχει άμεση ενημέρωση για τα λογιστικά υπόλοιπα των δεξαμενών καυσίμων, καθώς και πλήρη στατιστικά στοιχεία των πωλήσεων (άμεσα, ανά βάρδια, ανά μήνα κλπ). Τα βασικά συστατικά της λύσης είναι ο φορολογικός εκτυπωτής e-POS και το σύστημα διαχείρισης αντλιών και καυσίμων τύπου PCC-S1 (κονσόλα) της Aspo Systems.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v