Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες χορηγός της ENERTECH ’08

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες, είναι ο Χρυσός Χορηγός του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου ENERTECH ’08, το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 20 και 23 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του MEC Παιανίας.

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες χορηγός της ENERTECH ’08
Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες, είναι ο Χρυσός Χορηγός του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου ENERTECH ’08, το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 20 και 23 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του MEC Παιανίας.

Για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην αξιοποίηση και των τεσσάρων κύριων μορφών ΑΠΕ, το Διεθνές Συνέδριο ENERTECH ’08 δεν αποτελεί απλά μια χορηγία αλλά και την ευκαιρία να συγκεντρώσει σε έναν χώρο, για 4 ημέρες, καταξιωμένα μέλη της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Η ανάληψη της επιστημονικής επιμέλειας του Συνεδρίου εκ μέρους της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και η φιλοξενία διακεκριμένων ομιλητών ήταν από τους κύριους στόχους της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, στην επιχειρούμενη προσπάθεια να φωτιστούν και να αναλυθούν οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του φαινομένου του θερμοκηπίου και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων κοινωνιών που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα και έντονο προβληματισμό.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους συνέδρους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, Δρ. Αναστάσιος Γκαρής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Bρισκόμαστε σήμερα σε κομβικό σημείο καθώς η μετάβαση της Ελλάδας στη μεταλιγνιτική εποχή πρέπει να γίνει με όραμα, επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία». Η επιχειρησιακή καινοτομία και η ανάπτυξη αποτελούν τους δύο πυλώνες πάνω στους οποίους θα χτιστεί το ενεργειακό αύριο της Ελλάδας.

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες με αυτοπεποίθηση, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον οδηγεί την Ελλάδα στο νέο ενεργειακό αύριο, καθώς το επενδυτικό πλάνο της αγγίζει τα 2 δισ. ευρώ έως το 2014. Αναγνωρίζοντας την αξία της καινοτομίας, η ΔΕΗ Ανανεώσιμες μελετά και αναπτύσσει λύσεις σε τομείς όπως η χρήση των στερεών αποβλήτων, τα βιοκαύσιμα και τα υβριδικά συστήματα.

Το Συνέδριο ENERTECH ’08 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v